ADVERTISEMENT
Hotnews

GHINION de 8 martie pentru un bărbat. O amantă L-A MUŞCAT în faţa soţiei sale

Problemă delicată la Spitalul de Urgenţă din Chişinău. Un bărbat le-a cerut ajutorul medicilor în urma unui incident mai puţin obişnuit. O amantă de ocazie l-a muşcat de... zona intimă...
Autor: Ionuţ Cataramă | 09.03.2015 | 12:56
GHINION de 8 martie pentru un bărbat. O amantă L-A MUŞCAT în faţa soţiei sale

Problemă delicată la Spitalul de Urgenţă din Chişinău. Un bărbat le-a cerut ajutorul medicilor în urma unui incident mai puţin obişnuit. O amantă de ocazie l-a muşcat de… zona intimă chiar în momentul cînd soţia tînărului i-a surprins în ipostaza „orală”.

ADVERTISEMENT

Totul a început cît se poate de obişnuit, la un picnic. Bărbatul a sărbătorit împreună cu soţia şi mai mulţi prieteni. După ce au încheiat distracţia, soţia a plecat să ducă prietenii acasă. Tînărul a rămas pe malul unui lac şi a încercat să-şi scurteze aşteptarea cît mai… plăcut.

Cînd a revenit, femeia şi-a surprins soţul în plină „acţiune” sexuală cu o altă tînără. Şocul a fost, se pare, mai mare pentru „împricinată”, care, reflex sau nu, dar mare ghinion, l-a muşcat pe bărbat de penis. Chiar dacă nu şi-a putut ascunde supărarea, soţia a reuşit să depăşească momentul delicat şi a chemat urgent ambulanţa.

ADVERTISEMENT

„Da, aşa s-a întîmplat, Doamne fereşte… Noi am crezut că s-a răsturnat ceva. Striga aiurea, că el zicea… că nu mai are… mai repede că moare. Dar eu am zis să nu mai strige că nu moare nimeni”, a povestit o angajată a spitalului.

Soţia înşelată a scăpat repede de supărare şi a spus că îşi va ierta „jumătatea” infidelă. Şi ghinionistă.

ADVERTISEMENT

– A făcut ce a avut de făcut. Ce faceţi voi toţi bărbaţii.

– Ce anume?

– Nu ştiu, urmează şi eu să îl întreb ce a făcut…

– Dacă a fost la prostituate, o să îl iertaţi?

– Da.

– De ce?

– Pentru că îl iubesc!

În apărarea soţiei înşelate a sărit o altă femeie, care l-a blamat pe bărbatul infidel: “Să nu se ducă la prostituate. Să se sature de ale noastre. Ea tot e bună. Cînd a fost fată mare i-a plăcut, acuma se duce la alta”.

Imediat după intervenţia chirurgicală, bărbatul a fost externat. Medicii i-au făcut şi un vaccin antitetanos, pentru că muşcătura de om poate fi mai periculoasă decît cea a unui cîine!

ADVERTISEMENT

Sursă: www.publika.md

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!