Fotbal intern

Ghinion pentru Craiova cu doar câteva minute înaintea startului meciului cu FCSB. Valentin Mihăilă s-a accidentat la încălzire. Prima reacţie a fotbalistului. EXCLUSIV

08.03.2020 | 22:35
Ghinion pentru Craiova cu doar cateva minute inaintea startului meciului cu FCSB Valentin Mihaila sa accidentat la incalzire Prima reactie a fotbalistului EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă s-a accidentat la încălzirea susținută pe Arena Națională, cu doar câteva minute înaintea startului partidei cu FCSB. Corneliu Papură a fost forțat să schimbe primul „11”, Ștefan Baiaram fiind trimis pe teren din minutul 1.


UPDATE, ora 22:45 / Valentin Mihăilă a oferit o scurtă reacție pentru FANATIK după accidentarea de dinainte de startul derby-ului cu FCSB: “Nu ştiu încă dacă e grav, mă doare spatele, o să văd mâine la analize”.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, accidentat la încălzire

Valentin Mihăilă a continuat evoluțiile bune din toamnă, când marca și un hattrick pentru echipa națională de tineret în meciul cu Irlanda de Nord, și în startul acestui an.

După ce a marcat golurile de trei puncte în partidele cu Viitorul și Gaz Metan Mediaș, Valentin Mihăilă urma să fie titular în partida cu FCSB, din runda a doua a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

La încălzirea susținută pe gazonul de pe Arena Națională, mijlocașul de bandă al Craiovei a acuzat o accidentare și Corneliu Papură a fost forțat să schimbe primul „11” cu doar câteva minute înaintea primului fluier al centralului Istvan Kovacs.

În locul lui Mihăilă, tehnicianul Craiovei l-a trimit din primul minut pe Ștefan Baiaram, care formează linia de trei din atacul Craiovei, alături de Luis Nițu și Cristi Bărbuț.

ADVERTISEMENT

FCSB – Craiova, fără spectatori

FCSB – Universitatea Craiova este cel mai important meci al rundei a doua din play-off și, la fel cum s-a întâmplat și la precedentele partide dintre cele două formații, u n număr mare de spectatori era așteptat pe Arena Națională.

Totuși, cu opt ore înaintea startului partidei, Raed Arafat, secretar general în MAI, a anunțat că evenimentele care urmau să strângă în tribune peste 1.000 de spectatori să fie anulate sau disputate cu porțile închise.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, Liga Profesionistă de Fotbal s-a conformat deciziei date de Guvernul României și a hotărat ca toate meciurile programate în luna martie să se joace fără spectatori, pentru a evita răspândirea coronavirusului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,53 este cota pentru „Sub 1.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT