Fotbal international

Ghinion pentru Dennis Man în meciul cu Inter. Acuze grave: „Iresponsabilitate totală a staff-ului”

04.03.2021 | 23:20
Ghinion pentru Dennis Man in meciul cu Inter Acuze grave Iresponsabilitate totala a staffului
ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost titularizat pentru prima oară de antrenorul Parmei în meciul cu Inter Milano, dar s-a lovit în prima repriză și a trebuit să fie schimbat după 45 de minute. În locul său, a intrat Valentin Mihăilă.

Evoluția fostului jucător de la FCSB a fost una excelentă pe parcursul primei reprize, Man fiind lăudat de fani, dar și de presa din Italia. Cu toate acestea, el a trebuit să fie schimbat după ce s-a resimțit în urma unei ciocniri cu Bastoni.

ADVERTISEMENT

Până la partida cu Inter Milano, atacantul care a plecat din Liga 1 din postura de golgheter al campionatului nu fusese niciodată titular pentru formația gialoblu.

Ghinion pentru Dennis Man în meciul cu Inter. Comoționat după un duel cu Alessandro Bastoni

Atacantul adus de Parma de la FCSB a jucat din primul minut în meciul cu cea mai bună echipa a Italiei. Pe Ennio Tardini a venit în seara zilei de 4 martie chiar Internazionale Milano, cu Antonio Conte pe bancă și Romelu Lukaku titular în atac.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare problemă pentru Dennis Man nu a reprezentat-o forța ofensivă a adversarilor, ci duritatea apărătorilor. În minutul 27, atacantul român s-a ciocnit de Alessandro Bastoni și a avut nevoie de îngrijiri medicale ( VIDEO).

După ciocnirea de la jumătatea reprizei, Dennis Man a fost scos din teren în repetate rânduri, pentru a primi îngrijiri medicale. În cele din urmă, fostul vârf al lui FCSB a fost scos din teren la pauză, iar în locul său a intrat Valentin Mihăilă.

ADVERTISEMENT
  • 45 de minute a jucat Dennis Man contra lui Inter Milano;
  • O ocazie a avut Man contra liderului din Serie A, în prelungirile primei reprize.

Critici pentru Parma: „L-au văzut amețit și tot l-au trimis în teren. E penibil!”

Chiar dacă Man a avut o evoluție bună, unii dintre fanii care au urmărit partida s-au declarat revoltați de modul în care accidentarea românului a fost tratată de staff-ul tehnic și medical al Parmei.

ADVERTISEMENT

„E absolut penibil că Dennis Man a căzut de mai multe ori, prezentând semne de amețeală, iar cei de la Parma au continuat să îl trimită în teren. Este total iresponsabil din partea Parmei și a doctorului lor să nu îl scoată în această situație!”, a scris un fan pe Twitter.

Unii dintre utilizatori au cerut chiar măsuri dure împotriva staff-ului, dacă se dovedește că problemele sunt grave. Totodată, fanii au acuzat lipsa de reacție a arbitrului, care i-a permis lui Man să continue jocul, deși era clar că are amețeli.

„Dacă va fi diagnosticat cu o contuzie, staff-ul tehnic și medical ar trebui să fie pedepsite. Amenzi sau suspendări. E total iresponsabil din partea medicilor să nu îl ceară schimbat”, a scris un utilizator.

„Da, probabil că el a insistat să rămână în teren, dar e responsabilitatea doctorului să decidă scoaterea din teren a fotbaliștilor în astfel de situații, nu a jucătorilor. Sigur că ei vor să joace”, a spus alt fan.

  • De trei ori a avut Dennis Man nevoie de îngrijiri medicale;
  • 5 apariții a adunat Man în tricoul Parmei, după transferul din această iarnă.
ADVERTISEMENT
Tags: