Sport

Ghinion teribil în FCSB – CFR Cluj. Două schimbări forțate de accidentări înainte de pauză. Momente de panică după ce Braun a căzut în cap. Video

Christopher Braun putea avea parte de o accidentare îngrozitoare după un duel cu Florinel Coman. Campioana a pierdut doi jucători după doar 40 de minute
14.05.2023 | 21:55
Ghinion teribil in FCSB  CFR Cluj Doua schimbari fortate de accidentari inainte de pauza Momente de panica dupa ce Braun a cazut in cap Video
2 schimbări a făcut CFR Cluj cu FCSB încă dinainte de pauză din cauza accidentărilor
ADVERTISEMENT

Echipa lui Dan Petrescu a avut parte de un ghinion teribil în derby-ul cu FCSB, după ce a pierdut nu mai puțin de doi jucători încă din prima repriză a duelului de titlu de pe Național Arena.

CFR Cluj, probleme serioase în meciul cu FCSB. Braun, aproape de o accidentare gravă

Christopher Braun l-a anihilat în prima repriză pe Florinel Coman, însă pe final fundașul a căzut în cap după un duel cu mijlocașul FCSB. Jucătorul și-a pierdut cunoștința pentru câteva secunde, iar banca vicecampioanei a sărit speriată și a cerut intervenția de urgență a echipei medicale. VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Lovit și la picior chiar de propriul coechipier, Denis Kolinger, fundașul dreapta și-a revenit și a încercat să continue, însă a cerut schimbare după doar câteva zeci de secunde și a fost înlocuit cu Andrei Peteleu.

Krasniqi, scos din joc după ce a fost forțat de staff-ul CFR-ului

Krasniqi, care a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK înainte de derby-ul cu FCSB, a fost și el înlocuit un minut mai târziu, după ce a acuzat probleme musculare.

ADVERTISEMENT

Acesta avea probleme musculare, însă a fost forțat de Dan Petrescu, iar acum e suspect de o ruptură. În locul său, a fost trimis pe teren Claudiu Petrila, care a intrat foarte bine și avut și o șansă bună să înscrie.

Și alți jucători ai ardelenilor au acuzat probleme medicale, spre nemulțumirile suporterilor FCSB, care considerau că ardelenii încearcă să tragă de timp. Prima repriză a fost prelungită cu nu mai puțin de șase minute.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, lovită de ghinion și la ultimul antrenament înainte de meciul cu FCSB

Ca dezastrul să fie complet, campioana României l-a pierdut înainte de meciul cu FCSB și pe Cristi Manea, chiar la ultimul antrenament dinaintea partidei cruciale pentru titlu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Dacă Dan Petrescu a decis să îl arunce în luptă pe Krasniqi cu FCSB, antrenorul a preferat să îl nu îl treacă pe fundașul central nici măcar pe foaie, pentru a-l avea la meciurile viitoare cu Sepsi și Farul.

ADVERTISEMENT

Ardelenii nu au multe soluții pe banca de rezerve, mai ales din punct de vedere ofensiv. În plus au pierdut și două schimbări. CFR-ul îi mai are pe foaia de joc pe Yuri, Hoban, Bordeianu, Bîrligea, Maglia și Janga.

ADVERTISEMENT