Sport

Ghinion teribil pentru Adrian Mutu în CFR Cluj – Rapid! Trei jucători s-au accidentat şi au fost schimbaţi în prima repriză

Rapid a avut un ghinion teribil în prima repriză a meciului de la Cluj. Adrian Mutu a rămas fără trei jucători în primele 38 de minute ale meciului cu CFR Cluj.
16.07.2022 | 22:26
Ghinion teribil pentru Adrian Mutu in CFR Cluj  Rapid Trei jucatori sau accidentat si au fost schimbati in prima repriza
Adrian Mutu, antrenorul Rapidului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Rapid este meciul vedetă al primei etape din SuperLiga. Ardelenii vor să spele ruşinea eliminării din primul tur preliminar, în timp ce formaţia lui Adrian Mutu vine în Gruia cu pretenţii de play-off, după ce bugetul clubului a fost majorat.

Ghinion teribil pentru Adrian Mutu în CFR Cluj – Rapid!

Numai că antrenorul giuleştenilor a fost lovit de ghinion în prima parte a meciului de la Cluj. Nu mai puţin de trei jucători ai Rapidului s-au accidentat în primele 38 de minute şi au fost înlocuiţi.

ADVERTISEMENT

În minutul 11, fostul atacant al celor de la CFR Cluj, actualmente la Rapid, Jakub Vojtus, s-a accidentat şi nu a mai putut continua. Adrian Mutu l-a trimis în teren în locul său pe Romario Moise.

Belu-Iordache, înlocuit de Florin Ştefan

După doar o jumătate de oră trecută din meci, Adrian Mutu a fost nevoit să facă o nouă modificare. Claudiu Belu Iordache s-a accidentat şi el, iar în locul său a fost introdus Florin Ştefan, proaspăt transferat de la CFR Cluj în această vară.

ADVERTISEMENT

În minutul 38, Romario Moise a suferit o accidentare la coapsă. După câteva minute în care a fost întins pe jos, a devenit clar că rapidistul nu poate continua, fiind înlocuit cu Alexandru Ioniţă.

Adrian Mutu, pus într-o situaţie delicată! Ultimele două schimbări disponibile puteau fi făcute doar la pauză

Astfel, Adrian Mutu a fost pus într-o situaţie foarte delicată, în condiţiile în care a efectuat deja trei schimbări, prin trei întreruperi ale meciului. Ultimele două modificări le putea efectua doar la pauză.

ADVERTISEMENT

Conform regulamentului, fiecare echipă are dreptul la 5 schimbări, însă jocul nu poate fi întrerupt de mai mult de trei ori pentru a face înlocuiri, de fiecare echipă. Rapid a consumat cele trei întreruperi de joc şi singurul moment disponibil pentru a putea face ultimele înlocuiri este pauza.

Rapid a rămas şi fără Rareş Ilie înaintea meciului! Mijlcaşul a semnat cu Nice

Înaintea meciului, Rapid a rămas şi fără decarul Rareş Ilie. Mijlocaşul a fost cumpărat de Nice pentru 5 milioane de euro, iar înaintea meciului le-a transmis un mesaj de susţinere foştilor coechipieri:

ADVERTISEMENT

“Multă baftă, băieţi, diseară. Eu sunt cu sufletul alături de voi şi sunt sigur că o să faceţi un meci mare şi o să câştigaţi! Aveţi încredere în voi şi ‘Forza Rapid’!”, a fost mesajul fostului “decar” din Giuleşti.

  • 3 schimbări a efectuat Rapid în primele 38 de minute
  • 5 milioane de euro a încasat Rapid pentru Rareş Ilie
ADVERTISEMENT