Sport

Ghinion teribil pentru Edi Iordănescu înainte de meciurile din Liga Națiunilor. Cel mai în formă ”tricolor” are ruptură! Exclusiv

Ultimele două meciuri ale echipei naționale în Liga Națiunilor bat la ușă, dar Edi Iordănescu are din nou ghinion și pierde un jucător important.
10.09.2022 | 16:15
Ghinion teribil pentru Edi Iordanescu inainte de meciurile din Liga Natiunilor Cel mai in forma tricolor are ruptura Exclusiv
Ultimele două meciuri ale echipei naționale în Liga Națiunilor bat la ușă, dar Edi Iordănescu are din nou ghinion și pierde un jucător important. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

România va întâlni în deplasare Finlanda (23 septembrie) și Bosnia-Herțegovina acasă (26 septembrie), iar fanii sunt îndemnați să vină alături de ”tricolori”.

Edi Iordănescu, lovit de ghinion înainte de meciurile din Liga Națiunilor

Cu două săptămâni înaintea primei partide din această serie din Liga Națiunilor, Edi Iordănescu are din nou ghinion, după ce Valentin Mihăilă a suferit o accidentare serioasă în startul meciul Parma – Ternana, din etapa a 5-a din Serie B.

ADVERTISEMENT

Jucătorul român a executat o lovitură liberă, dar imediat după ce a lovit mingea s-a trântit pe gazon cu dureri puternice. După ce a fost consultat rapid pe teren, staff-ul medical a făcut semn spre banca de rezerve că este nevoie de schimbare.

Antrenorul Fabio Pecchia a trebuit să se conformeze și în minutul 12 l-a introdus pe argentinianul Cristian Ansaldi în locul lui Mihăilă. Din informațiile FANATIK, atacantul român are ruptură musculară. Va rata astfel meciurile echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă se afla într-o formă foarte bună în acest start sezon, reușind un gol și trei pase decisive pentru Parma. Fotbalistul de 22 de ani a fost lăudat de presa italiană pentru evoluțiile avute în ultima perioadă

Hagi și Sorescu, alte absențe de marcă

Pentru Edi Iordănescu vestea că nu-l va avea la dispoziție pe Valentin Mihăilă, aflat pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru jocurile cu Finlanda și Bosnia-Herțegovina, este una grea, mai ales că a mai pierdut câțiva jucători importanți.

ADVERTISEMENT

Pentru acțiunea de la sfârșitul lunii septembrie nu sunt apți nici Ianis Hagi, care se află încă în recuperarea după accidentarea suferită la începutul anului, și nici Deian Sorescu, care s-a ”rupt” în campionatul Poloniei.

Se poate spune că Edi Iordănescu este un selecționer ghinionist, după ce la acțiunile precedente nu s-a putut baza pe serviciile altor doi stranieri de bază: Nicolae Stanciu, care abia se transferase în China și nu avea meciuri în picioare, și Dennis Man, care a fost accidentat o perioadă îndelungată.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că rezultatele echipei naționale a României nu sunt cele așteptate, directorul tehnic din cadrul FRF, Mihai Stoichiță, a dezvăluit că Edi Iordănescu va rămâne în funcție, indiferent de ultimele partide din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT