Sport

Ghinion teribil pentru Edi Iordănescu. Iulian Cristea, scos din circuit: „Există riscul să fie o accidentare de durată”

Iulian Cristea, fundașul central al FCSB, folosit de către Edi Iordănescu pe postul de închizător, a ieșit accidentat în minutul 12 al meciului cu Muntenegru, acuzând probleme mari la genunchi.
04.06.2022 | 22:16
Ghinion teribil pentru Edi Iordanescu Iulian Cristea scos din circuit Exista riscul sa fie o accidentare de durata
Iulian Cristea era la al cincilea meci în tricoul echipei naționale a României. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
04-06-2022
21:31

Iulian Cristea, accidentare de lungă durată: „E destul de grav”

Iulian Cristea, fundașul central al FCSB, s-a accidentat după doar un minut în partida cu Muntenegru, fiind înlocuit în minutul 13 cu Alex Crețu.

Selecționerul Edi Iordănescu a oferit vești proaste în legătură cu starea sa de sănătate: „Cristea e destul de grav. Există riscul să fie o accidentare de durată din păcate”.

FANATIK a anunțat inovația lui Edi Iordănescu pentru meciul cu Muntenegru, Iulian Cristea pe postul de închizător, însă planurile selecționerului au fost date peste cap încă din startul partidei.

Iulian Cristea s-a accidentat în startul meciului cu Muntenegru

Iulian Cristea, fundașul central al FCSB, a fost trimis de selecționer pe postul de mijlocaș central în meciul cu Muntenegru. Din păcate pentru „tricolori”, acesta a suferit o accidentare la genunchi încă din primul minut al partidei.

ADVERTISEMENT

Jucătorul FCSB-ului a încercat să continue, însă după 11 minute a cerut schimbare, fiind înlocuit cu Alex Crețu, jucătorul Universității Craiova.

Această modificare neașteptată i-a dat cu siguranță planurile peste cap lui Edi Iordănescu, care cel mai probabil ar fi vrut să îl aibă pe Crețu odihnit pentru meciul de pe 7 iunie cu Bosnia.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu l-a mai folosit pe Iulian Cristea ca închizător și la FCSB

Mutarea selecționerului nu mai este atât de surprinzătoare dacă ne gândim că Iulian Cristea a mai folosit pe postul de mijlocaș central și în mandatul lui Edi Iordănescu la FCSB.

Cu toate acestea, jucătorul a recunoscut că nu se simte bine pe această poziție și preferă să fie folosit doar pe postul de fundaș central.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Iulian Cristea ar putea fi una destul de gravă. Cristea a avut dureri destul de mari și genunchiul său a fost acoperit cu un bandaj imens și o compresă cu gheață. Cel mai probabil, jucătorul va fi indisponibil cel puțin pentru meciul cu Bosnia.

Edi Iordănescu, partitură extrem de ofensivă cu Muntegru

Edi Iordănescu a trimis pe teren o formulă extrem de ofensivă, cu Florin Tănase pe postul de vârf împins. Golgheterul FCSB-ului este extrem de abil în câștigarea duelurilor unu contra unu și este un jucător cu inspirație în fața porții.

ADVERTISEMENT

În sistemul 4-3-3 nu și-a găsit locul însă și Alexandru Cicâldău, jucătorul lui Galatasaray Istanbul, care a fost lăsat doar pe bancă la Podgorica.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,05 este cota pentru ”2” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT