Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ghinion teribil pentru Ronald Koeman în Olanda – Anglia. Obligat să facă schimbare în minutul 35

Ronald Koeman a fost forțat să facă o schimbare în prima repriză a meciului Olanda - Anglia, din cauza unei accidentări.
10.07.2024 | 23:11
Ghinion teribil pentru Ronald Koeman in Olanda  Anglia Obligat sa faca schimbare in minutul 35
Ronald Koeman a fost forțat să facă o schimbare în prima repriză a meciului Olanda - Anglia, din cauza unei accidentări. Surtsă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cele două formații se întâlnesc pe Signal Iduna Park din Dortmund, în cea de-a doua semifinală de la EURO 2024. În marea finală așteaptă deja Spania, care a trecut de vicecampioana mondială Franța.

Ronald Koeman, forțat să facă schimbare în Olanda – Anglia

Prima repriză a partidei Olanda – Anglia a fost una excelentă, dar care a avut și un moment mai puțin fericit. Este vorba de accidentarea lui Memphis Depay și Ronald Koeman a fost obligat să facă deja o schimbare.

ADVERTISEMENT

Era minutul 33 al întâlnirii de la Dortmund când atacantul olandez s-a trântit la pământ acuzând dureri la coapsă. Staff-ul medical al batavilor a intrat imediat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale, însă jucătorul nu a mai putut continua.

Două minute mai târziu, Ronald Koeman l-a aruncat în luptă pe Joey Veerman în locul lui Depay. Jucătorul de la PSV Eindhoven a trecut la mijlocul terenului, iar Xavi Simons a fost urcat în linia de trei atacanți.

ADVERTISEMENT

Xavi Simons este omul care a deschis scorul în semifinala de la Dortmund. El a recuperat un balon din picioarele lui Declan Rice și din cădere de la 17 metri a trimis o torpilă direct în vinclul porții lui Jordan Pickford.

Depay, medaliat cu bronz la Mondialul din 2014

Memphis Depay, rămas liber de contract chiar înainte de EURO 2024, după ce a fost pus pe liber de Atletico Madrid, este unul dintre cei mai rebeli jucători din fotbalul modern, fiind mai mereu în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

Născut dintr-un tată ghanez și o mamă olandeză, el a cerut ca în fotbal să i se spună Memphis. Și asta pentru că nu a mai vrut să-o poarte numele tatălui care l-a părăsit pe când era doar un copil.

În perioada pandemiei, s-a fotografiat cu un ligru, un animal obținut prin încrucișarea dintre o femelă leu și un mascul tigru. Gestul său a fost aspru criticat, mai ales că acest animal este considerat o anomalie.

ADVERTISEMENT

În plan fotbalistic, Memphis Depay este unul dintre veteranii naționalei Olandei. El este unul dintre supraviețuitorii echipei care a luat bronzul mondial în 2014, alături de Blind, Wijnaldum și De Vrij.

ADVERTISEMENT
1.60 este cota BETANO ca Spania să câștige EURO 2024