Fotbal intern

Ghinionul e complet pentru Adi Popa: la FCSB e rezervă, acum ciclonul i-a stricat vacanţa ?

29.12.2019 | 20:04
Ghinionul e complet pentru Adi Popa la FCSB e rezerva acum ciclonul ia stricat vacanta
ADVERTISEMENT

Adi Popa traversează un sezon cu adevărat ghinionist: întoarcerea sa la FCSB a fost departe de a fi un succes, răbufnind de câteva ori chiar şi în declaraţii, iar acum nici în vacanţă lipsa de noroc nu-l ocoleşte. Mijlocaşul e nevoit să îşi încheie mai devreme sejurul din cauza unui ciclon!


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 5.40 este cota pentru ”x pauză- 1 final” Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Adi Popa, ghinion şi în vacanţă: nevoit să se refugieze din calea ciclonului

Adi Popa a ales să-şi petreacă sărbătorile de iarnă într-un loc departe de zăpadă: în insulele Mauritius, undeva în Oceanul Indian, oarecum în largul coastelor Africii. Numai că sejurul printre palmieri şi cocktail-uri al jucătorului de la FCSB se încheie mai devreme decât şi-ar fi dorit.

Insula în care se află Adi Popa este “măturată” în aceste zile de un ciclon extrem de puternic, numit “Calvinia” care a fost clasificat drept o furtună de intensitate medie. Ceea ce înseamnă că nu vor fi înregistrate pagube materiale pe scară largă, însă e suficient pentru a strica vacanţa celor care se află acolo pentru plajă şi soare.

ADVERTISEMENT

“Gata cu paradisul. Vine ciclonul” a fost postarea pe Instagram a fotbalistului de la FCSB, care a alăturat descrierii o fotografie în care se vedeau efectele produse de vântul puternic asupra palmierilor din insulă.

Adi Popa încheie astfel 2019 la fel de ghinionist precum a fost, de fapt, întregul an din punctul său de vedere. Popa îşi doreşte să plece de la FCSB, numai că informaţiile FANATIK spun că a fost obligat să se răzgândească după ce şi-a dat seama de un detaliu esenţial.  

ADVERTISEMENT

Popa a evoluat foarte puţin pentru formaţia roş-albastră, deşi el se întorsese la FCSB tocmai pentru a-şi relansa cariera, fiind sigur că va evolua ca titular.

“Motoreta” a răbufnit după meciul cu Chindia, explicând că este foarte frustrant să ştie că e al nouălea pe postul său în opţiunile antrenorului! 

ADVERTISEMENT

Primele semne de nemulţumire le dăduse mijlocaşul chiar de la finalul lui august, când postase pe Instagram o imagine sugestivă după ce fusese lăsat pe bancă la meciul cu Vitoria Guimaraes din deplasare, care a consfiinţit eliminarea din Europa League a FCSB.

Adi Popa a evoluat doar în 11 partide pentru FCSB, în Casa Pariurilor Liga 1 şi în Europa League, reuşind două goluri şi o pasă de gol.

  • 800 de mii de euro este valoarea de piaţă a lui Adi Popa (31 de ani). El este împrumutat la FCSB de Reading (liga a doua engleză, club la care joacă George Puşcaş)

 

ADVERTISEMENT