Sport

Ghiţă Mureşan, apel umanitar pentru un fost baschetbalist. Gigi Becali s-a oferit să-l ajute

15.07.2018 | 18:03
Ghita Muresan apel umanitar pentru un fost baschetbalist Gigi Becali sa oferit sal ajute
ADVERTISEMENT

Ghiţă Mureşan, apel umanitar pentru un fost baschetbalist. Constantin Palâi, fost baschetbalist, component al naţionalei României, suferă de cancer terminal, iar Mureşan îşi doreşte să-l ajute să ajungă acasă şi cere ca oameni să îl ajute să strângă banii necesari, 10.000 de euro.


UPDATE, ora 17:00 Cunoscut pentru actele de binefacere făcute de-a lungul timpului, patronul FCSB Gigi Becali a cerut să intre în contact cu fostul jucător de NBA pentru a-l ajuta în repatrierea colegului său: “Vorba lungă, sărăcia omului. Dați-i numărul meu lui Ghiță Mureșan și, ce a strâns – ce n-a strâns, diferența o voi pune eu ca să-l ajutăm pe om să revină în țară”, a spus Gigi Becali, pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

“Cu durere în suflet fac apel la dumneavoastră să-l ajutăm pe fostul meu coleg din echipa naţională de basket a României, Constantin Palâi, care suferă de cancer terminal. Constantin se află în Florida, a cheltuit ultimii bani pe doctori şi medicamente şi mai are o singură dorinţă: să revină în România, să-şi revadă părinţii pentru ultima dată şi să moară acasă. Constantin are nevoie de bani pentru a călători, împreună cu soţia care îi administrează perfuziile. Fac apel la dumneavoastră să contribuim la un fond comun de 10,000 de dolari, necesar pentru ca călătoria să fie organizată în condiţiile necesare pentru starea sa medicală.

Ghiţă Mureşan, apel umanitar pentru un fost baschetbalist

Este important să-l ajutăm imediat, pentru că doctorii îi mai dau doar două luni de viaţă. Contribuind la acest fond, ajutaţi un om deosebit să-şi trăiască ultimele clipe, alături de cei dragi”, a spus Ghiţă Mureşan. Puteţi dona aici pentru fostul internaţional român.

ADVERTISEMENT
Ghiţă Mureşan, apel umanitar pentru a-şi ajuta un prieten
Ghiţă Mureşan, apel umanitar. În imagine, în timpul unui meci

Citeşte şi: