Stiri sportive

Ghiță vs Moroșanu, data și ora, aproape stabilite! Când ar putea avea loc lupta secolului. “Mă duc direct în el, îi dau KO!”

31.12.2018 | 08:26
Ghita vs Morosanu data si ora aproape stabilite Cand ar putea avea loc lupta secolului Ma duc direct in el ii dau KO

Lupta secolului, așa cum a fost deja anunțată întâlnirea dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu are data și ora, aproape stabilite! Celebrul hashtag se îndreaptă către un numitor comun în privința ambelor tabere. După ce Ghiță și-a acuzat adversarul că nu răspunde la telefon, Moroșanu a lansat acum o nouă provocare.

“Sunt momente în viață cand simți că nu mai ai ce să demonstrezi. Eu am făcut o pauză din kickboxing. N-am mai simțit, n-am mai avut motivație. Am văzut ce se întamplă în sportul ăsta și am zis că trebuie să le inchid carierele unor oameni care păcălesc sportul. Vreau să lupt cu Morosanu, în primul rând. Eu lupt și in Glory, n-am nicio problemă. În show-ul lui… Dacă îi comparăm pe Ghiță și Moroșanu… El n-are nicio performanță care să mă depășească pe mine și pune condiție după condiție, eu doar refuz ce zice el. Hai să luptăm în martie! Acum o lună de zile spunea că are nevoie de 6 luni de pregătire, acum văd ca în iunie vrea. De ce-ți trebuie 8 luni să te pregătești de meciul ăsta? Eu când l-am sunat nu a răspuns. Nu a venit să ofere ceva serios, nu s-a anunțat nicio suma”, a declarat Daniel Ghiță pentru Digi Sport.

Ghiță vs Moroșanu, data și ora, aproape stabilite! Lupta secolului
Daniel Ghiță versus Cătălin Moroșanu reprezintă evenimentul principal al anului 2019 în lumea luptelor

Ghiță vs Moroșanu, data și ora, aproape stabilite!

Cătălin Moroșanu a fost și mai direct și l-a amenințat cu un knock out pe Ghiță. Are și cuvintele pregătite pentru momentul în care își va trimite adversarul la podea, dar și o rețetă financiară. “Când o să m lăupt cu Ghiță, o să-i dau KO. Mă duc direct pe el. Dacă reușesc să-i dau KO, o să fiu cel mai fericit om de pe pământul ăsta. O să mă uit la el, jos, și o să-i spun: ți-am zis că așa o să fie!  Putem să facem 100 000 de euro din bilete, să zicem. Mai luăm 50 000 de la sponsori, să zicem, ipotetic. Ai apoi producția, sportivii care se luptă în gală, oamenii din staff. Să vedem pe urmă cum împărțim banii. Eu gândesc pragmatic. Ne-ar trebui o sumă minimă de 150 000 – 200 000 de euro. Sunt multe cheltuieli. Să zicem că un buget minim ar fi de 200 000 de euro. Bursele noastre să fie jumătate din sumă, restul pe costuri. Noi putem face promovare și pe urmă Daniel se sucește. Am stat și mi-am pus ântrebarea: dacă eu fac promovarea, vin sponsorii, și mă trezesc că Daniel al meu nu mai vrea? Se accidentează sau se sucește? Dacă organizează altcineva gala neutră, zice aia, aia și aia și gata, e simplu! Primii pași i-am făcut. Luna iunie, stadionul Oblemenco! Asta e varianta mea. Mi se pare super OK. Singura ofertă concretă e a mea, în momentul ăsta. Să vedem câți bani vrea fiecare, asta e o chestie destul de greu de negociat”, a spus și Cătălin Morosanu

  • 40 de victorii prin ko are Daniel Ghiță în întreaga carieră