Cele mai citite

Gianni Infantino militează pentru VAR: “În curând vom avea la toate meciurile”

Giani Infantino, preşedintele FIFA, este de părere că video arbitrajul ar trebui să fie implementat în toate campionatele din lume.
12.04.2018 | 14:40
Gianni Infantino militează pentru VAR:
ADVERTISEMENT

Conducătorului forului mondial a vorbit despre implementarea video arbitrajului la doar câteva ore distanţă de la scandalul declanşat de controversele legate de penalty-ul primit de Real Madrid în partida cu Juventus din Liga Campionilor.

Infantino a decis deja să introducă sistemul  VAR la Campionatul Mondial din Rusia, dar este părere că toate campionatele ar trebui să facă acest pas: “Sunt sigur că în curând vom ajunge la o etapă în care VAR-ul o să facă parte din toate meciurile. Acum, când tehonolgia este o noutate în fotbal, fiecare incident atrage şi mai mult atenţia asupra fazelor controversate”, a spus Infantino.

ADVERTISEMENT

Cluburile din Premier League vor vota pentru VAR

Formaţiile din Premier League vor fi supuse la vot pentru introducerea video arbitrajului din sezonul viitor în Premier League. VAR ar putea să fie folosit din sezonul viitor în campionatul englez dacă un număr de 14 echipe acordă vot favorabil.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri