Fotbal intern

Giani Kiriţă, amănunte despre revenirea lui Borcea la Dinamo. “Eu aşa cred!”

29.07.2018 | 19:03
Giani Kirita amanunte despre revenirea lui Borcea la Dinamo Eu asa cred
ADVERTISEMENT

Giani Kiriţă, amănunte despre revenirea lui Borcea la Dinamo. Fostul căpitan al formaţiei din Șoseaua „Ştefan cel Mare” este de părere că jucătorii tineri din echipa lui Florin Bratu ar fi trebuit să îl cunoască pe Cristi Borcea, deoarece în mod sigur fostul acţionar al „alb-roşilor” ar fi ştiut cum să îi motiveze înaintea unui meci cu FCSB.

Duminică seară, de la ora 21:00, pe „Arena Naţională” se va derula un nou episod al confruntărilor dintre FCSB și Dinamo. Contactat de FANATIK.RO, Giani Kiriţă, fostul căpitan al „câinilor”, a dezvăluit care ar fi fost în opinia lui cea mai bună mişcare de moblizare a elevilor lui Florin Bratu şi ne-a asigurat că o să facă tot posibilul să meargă la acest meci. Partida respectivă este prima dispută cu Cristi Borcea în libertate după o pauză de patru ani şi patru luni!

ADVERTISEMENT

Giani Kiriţă, amănunte despre revenirea lui Borcea la Dinamo. “Eu aşa cred!”

Giani Kiriţă consideră că o revenire a lui Cristi Borcea în fruntea lui Dinamo este aproape imposibilă. Fostul căpitan al „cîinilor” ne-a dat şi argumentele sale în legătură cu această variantă: Toţi dinamoviştii ne dorim ca Borcea să revină la Dinamo, dar cred că acest lucru este aproape imposibil. Cel puţin pentru perioada următoare nici nu se pune problema. Eu am vorbit cu Cristi. Sufletul său ar vrea să ajute imediat Dinamo, dar fizic, momentan cel puțin, nu poate să o facă. Cristi are nevoie de o pauză. Trebuie să se refacă din toate punctele de vedere. O să plece la tratament şi în străinătate”.

„Nu i-a fost deloc uşor în închisoare lui Cristi. Dar cui îi este uşor acolo? Hai să fim serioşi! Nu ştiu dacă legea permite acest lucru, dar eu cred că dacă Borcea mergea acum în vestiarul lui Dinamo, copiii ăştia ai lui Bratu se încărcau sută la sută cu energie de «câini» adevăraţi pentru meciul ăsta cu Steaua sau FCSB, cum naiba îi spunem acum. Vă daţi seama ce impact ar fi avut prezenţa lui Cristi acolo. Pe noi, Cornel Dinu şi Cristi Borcea doar cu prezenţa în preajma noastră ne făceau să devenim «câini» adevăraţi. Nici nu ne mai gândeam la prime când venea vorba de astfel de meciuri”, a mai spus Kiriţă.

ADVERTISEMENT
Giani Kiriţă, amănunte despre revenirea lui Borcea la Dinamo. Fostul intrnaţional în fruntea "câinilor!"
Giani Kiriţă, amănunte despre revenirea lui Borcea la Dinamo. Fostul intrnaţional în fruntea “câinilor!”

Giani Kiriţă: „Poate că ar fi o soluţie să fie implicat şi fiul lui Cristi Borcea în fruntea clubului Dinamo”

Giani Kiriţă a oferit în continuare detalii despre o posibilă revenire a lui Cristi Borcea la Dinamo şi este de părere că pentru moment şi o implicare a lui Patrick Borcea ar fi bună. Dinamo a avut cele mai bune rezultate atunci când Cristi Borcea s-a aflat în fruntea acestui club. Cristi ştia să strângă în jurul său oamenii care iubeau şi lucrau din dragoste pentru Dinamo. Dar acum uşor, uşor unii dintre noi am fost îndepărtaţi. Nu are rost să vă dau eu nume că ştiţi şi voi despre cine este vorba.

ADVERTISEMENT

„Poate că ar fi o soluţie să fie implicat şi fiul lui Cristi Borcea în fruntea clubului Dinamo. Ştiu că Patrick iubeşte foarte mult această echipă, dar Cristi, vă repet, nu cred că o să vină în perioada următoare la Dinamo. Este dureros, dar cam aşa stau lucrurile. Eu așa știu. Acest om a făcut multe pentru Dinamo şi sunt convins că suferă când vede că echipa lui de suflet a ajuns să se lupte prin play-out. Cu Borcea la echipă, Dinamo nu ajungea niciodată în această situaţie”, a încheiat Giani Kiriţă declarațiile pentru FANATIK.RO.

Giani Kiriţă, amănunte despre revenirea lui Borcea la Dinamo. Patrick Borcea ar putea să conducă într-o zi Dinamo
Giani Kiriţă, amănunte despre revenirea lui Borcea la Dinamo. Patrick Borcea ar putea să conducă într-o zi Dinamo.

„Dinamo a avut cele mai bune rezultate atunci când Cristi Borcea s-a aflat în fruntea acestui club. Cristi ştia să strângă în jurul său oamenii care iubeau şi lucrau din dragoste pentru Dinamo” – Giani Kiriță

150 de meciuri a jucat Giani Kiriţă pentru Dinamo în 6 ani (1997-2003), în a marcat 10 goluri