Life

Giani Kiriță are o fiică top model! Uite câte de bine poate să arate Roxana la brațul viitorului soț – Foto

06.07.2020 | 11:56
Giani Kirita are o fiica top model Uite cate de bine poate sa arate Roxana la bratul viitorului sot  Foto
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță are doi copii din prima căsătorie, pe Roxana și Marco. Cei trei au o relație foarte strânsă de prietenie.

Roxana este o tânără activă pe Instagram, unde postează imagini din viața privată, dar și tutoriale make-up.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Giani Kiriță este pasionată de machiaj și chiar lucrează într-un centru specializat cu produse profesionale.

Giani Kiriță urmează să devină socru mic

Roxana Kiriță are o relație de trei ani cu Andi, un tânăr care i-a furat inima și pe care îl declară soțul ei. Ea a spus de nenumărate ori că vrea să se căsătorească, însă, cel mai probabil, mai așteptă câțiva ani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

🧚🏽‍♀️

A post shared by Kirita Roxana (@kiritaroxana) on


Fiica lui Giani Kirițăare 20 de ani și este foarte activă pe internet. Fostul fotbalist, în vârstă de 43 de ani, se poate lăuda cu tânăra, căci are trăsături de top model. Mereu impecabilă, fiind pasionată de make-up, Roxana postează fotografii în care apare în club sau la plimbare cu prietenii.

Cele mai multe imagini în care apare sunt alături de iubitul ei, Andi, căruia îi face declarații siropoase și căruia i-a declarat dragoste eternă.

ADVERTISEMENT

” Am absolvit un curs de make-up și am început lucrez de câteva luni în domeniu. Asta îmi doresc fac pentru vreau devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, câștig banii mei. Recunosc am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii. Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stangă și în dreapta, așa îmi este mai ușor integrez în lumea mondena. Dezavantajul este toți sunt cu ochii pe tine și trebuie ai grija la ceea ce spui, se interpretează ai poate apărea în presă.”, a declarat, în 2019, Roxana Kiriță.

 

View this post on Instagram

 

Te iubesc cu toata inima pana la ultima mea suflare ! 💞 #tilltheendoftimebaby

A post shared by Kirita Roxana (@kiritaroxana) on

Roxana Kiriță face naveta între Anglia și România, după ce iubitul ei, Andi, s-a mutat în Marea Britanie. Ea petrece foarte mult timp cu tânărul și urmează să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a fost căsătorit cu Dana Milu, însă cei doi au divorțat în 2007. Cei doi au rămas în relații de prietenie, iar în urma mariajului pe care l-au avut au rezultat doi copii, Roxana, de 20 de ani, și Marco, de 17 ani.

 

View this post on Instagram

 

Te iubesc infinit ! ❤️

A post shared by Kirita Roxana (@kiritaroxana) on

Giani Kiriță a devenit celebru pentru performanțele lui în fotbal, în special pentru echipa Dinamo, al cărei căpitan a și fost. El a mai jucat și pentru alte echipe de fotbal precum Samsunspor, Gaziantep, Ankaragücü și Bursaspor. Ultima dată, Giani Kiriță a jucat pentru CS Buftea.

În ultimii ani, fostul fotbalist a fost văzut mai mult în apariții mondene, iar în 2019 a participat în emisiunea Extalton, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: