Sport

Giani Kiriţă, chemat în faţa judecătorilor într-un dosar DIICOT

Fostul dinamovist Giani Kiriţă este obligat să dea explicaţii într-un dosar DIICOT, fiind citat peste câteva zile la tribunal.
07.02.2018 | 12:33
Giani Kirita chemat in fata judecatorilor intrun dosar DIICOT
ADVERTISEMENT

Procurorii DIICOT au deschis recent un proces la Tribunalul Bucureşti, în care fostul fotbalist are calitatea de intimat, adică este o persoană care a fost pârâtă într-un caz de recurs sau în altă cale de atac. Potrivit portaljust.ro, obiectul dosarului este “confiscarea specială” – art. 315, lit. C – din Noul Cod de Procedură Penală, care prevede “sesizarea judecătorului de cameră preliminară cu propunerea de luare a măsurii de siguranţă a confiscării speciale”

Potrivit legii, procurorii pot solicita confiscarea specială a corpurilor delicte depuse la dosar în timpul anchetei, care pot fi: arme albe, substanţe periculoase, arme deţinute ilegal, droguri de mare risc, documente false, bancnote falsificate, CD-uri, DVD-uri sau memory-stick-uri cu imagini compromiţătoare, bani proveniţi din proxenetism sau trafic de droguri etc.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriţă a negat anul trecut că are dosar

Anul trecut, când în presă au apărut informaţii potrivit cărora Giani Kiriţă ar fi fost vizat de o anchetă DIICOT, fostul fotbalist a respins categoric acuzaţiile: “Imaginea mea are şi va avea mult de suferit. Astea sunt cele mai mari minciuni! Asta o să o rezolv eu. Toţi cei care mă cunosc mă ştiu ce fel de om sunt. Neg tot şi ne vom vedea în instanţă!” 

La sfârşitul carierei de fotbalitst, Giani a ieşit din lumea fotbalului şi a ales o carieră în televiziune. În prezent fostul căpitan al lui Dinamo este unul dintre concurenţii emisiunii Exathlon care pune faţă în faţă în tot felul de probe care le testează abilităţile fizice şi psihice 10 vedete şi 10 oameni simpli.

ADVERTISEMENT
Tags: