Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giani Kiriță, comparație între cuplul Voicu – Nicolescu și Borcea – Badea. „Păi noi nu avem trofee? Amatorism!”

Giani Kiriță nu a avut milă de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, acționarii lui Dinamo, care s-au pozat cu trofeele lui CFR Cluj la meciul direct din Gruia din ultima etapă.
27.02.2024 | 08:00
Giani Kirita comparatie intre cuplul Voicu  Nicolescu si Borcea  Badea Pai noi nu avem trofee Amatorism
Giani Kiiriță nu a avut milă de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu după ce s-au pozat cu trofeele lui CFR Cluj. foto. colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut fără drept de apel, scor 0-4, meciul din deplasare cu CFR Cluj din etapa 27 a SuperLigii, dar supărarea suporterilor „alb-roșii” a fost amplificată de o gafă făcută de acționarii Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, care s-au pozat cu trofeele câștigate de ardeleni de-a lungul timpului.

Giani Kiriță a răbufnit după ce acționarii lui Dinamo s-au pozat cu trofeele lui CFR Cluj

Chiar dacă Eugen Voicu a explicat, în apărarea sa, că s-a pozat cu un trofeu pe care era inscripționat numele clubului Dinamo, suporterii „câinilor” nu par să ierte acest gest, iar printre cei care le dă dreptate se află și fostul mare jucător Giani Kiriță. Din fericire pentru cei doi acționari ai lui Dinamo, gafa de la Cluj a trecut repede în plan secund, prim-planul luându-l în acest weekend scandalul de la Iași, cu doi jucători ai Rapidului petrecând în club după înfrângere.

ADVERTISEMENT

„A mai fost un moment controversat în această etapă, care din fericire pentru domnii Voicu și Nicolescu s-a dus la etcetera. Cum comentezi povestea asta?”, l-a întrebat moderatorul Horia Ivanovici pe Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„M-a bufnit râsul. Efectiv nu mi-a venit să cred ceea ce văd. În continuare dau dovadă de amatorism. Eu am mai spus, la Dinamo trebuie să vină conducători care pun suflet pentru echipa asta. Când vreodată Cristi Borcea, domnul Badea sau nea Gigi Nețoiu făceau astfel de lucruri? Să se ducă la o echipă rivală să facă poze cu trofeele?

ADVERTISEMENT

Păi noi nu avem trofee? De ce nu te pozezi cu trofeele noastre? De ce nu faci asta cu echipa de suflet, de ce trebuie să faci poze cu trofeele alea? Sau măcar fă-o fără să te vadă cineva. Mi s-a părut o poveste deplasată rău de tot. Superficial”, a izbucnit Giani Kiriță la FANATIK SUPERLIGA.

„Și-au pus rău suporterii în cap cu asta?”, a încercat în continuare moderatorul emisiunii să afle cam care ar fi părerea fanilor „alb-roșii” față de acest gest controversat al celor doi acționari ai lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Și i-au pus, îți dai seama, dar nu știu dacă rău. Însă pentru imaginea clubului, că ești acolo, creează o echipă, câștigă trofee și pozează-te cu alea. Lasă trofeele CFR-ului. Trebuie pus sufletul… Un om care pune sufletul pentru Dinamo niciodată nu ar fi făcut o poză cu trofeele alea. Niciodată în viață”, a explicat Giani Kiriță de ce au greșit Eugen Vocu și Andrei Nicolescu.

Giani Kiriță, ferm după gestul lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu: „Este exclus să te pozezi cu trofeele altor cluburi”

În continuarea discuției, cei doi interlocutori au început să aibă păreri diferite, Giani Kiriță încercând să-i explice lui Horia Ivanovici de ce acest gest nu poate fi acceptat de niciunul dintre adevărații suporteri ai lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Chiar ți pare un capăt de țară că s-au pozat cu trofeele CFR-ului? Recunosc, nu sunt dinamovist, nu am crescut să fiu de mic dinamovist sau stelist… Recunosc, pot să nu înțeleg… Dar te întreb, nu suntem până la urmă excesivi, nu încurajăm ura asta permanentă?

Până la urmă e o echipă rivală din campionat, o echipă care a dominat campionatul și pe care poți să o iei și ca pe un model în ultimii cinci-șase ani… Acum îi dăm afară de la Dinamo că și-au făcut niște poze cu niște trofee la CFR Cluj? Până la urmă nu și-au făcut la FCSB”, a încercat moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA să estompeze reacția fanilor dinamoviști față de această întâmplare.

„Nu-mi fac poze cu trofeele lor”

„E un coleg de competiție CFR Cluj, dar nu stau să-mi fac poze cu trofeele lor. Ai destule trofee în vitrina lui Dinamo, ai o istorie în spate. Suporterii noștri sunt învățați cu conducători care sunt trup și suflet la Dinamo. Este exclus să te pozezi cu trofeele altor cluburi din România. Du-te la Real Madrid, du-te la Barcelona, du-te oriunde vrei…”, a încheiat Giani Kiriță discuția pe acest subiect la FANATIK SDUPERLIGA, emisiune a cărei premieră e disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

Giani Kirita, FARA MILA dupa GAFA facuta de Eugen Voicu si Andrei Nicolescu

ADVERTISEMENT