Fotbal intern

Giani Kiriţă, conflict cu un fan FCSB la derby! “Stai cuminte că te loveşti” Video

30.07.2018 | 13:31
Giani Kirita conflict cu un fan FCSB la derby Stai cuminte ca te lovesti Video
Giani Kiriţă, conflict cu un fan FCSB la derby
ADVERTISEMENT

Giani Kiriţă, conflict cu un fan FCSB la derby. Fostul căpitan al lui Dinamo a fost prezent la meciul de pe Arena Naţională şi s-a contrat cu un fan al formaţiei antrenate de Nicolae Dică. La finalul meciului FCSB-Dinamo 3-3, cei doi şi-au aruncat cuvinte grele chiar dacă erau filmaţi.

“Giani de la Dinamo, Giani de la Exatlon”, i-a strigat fanul FCSB în timp ce Giani Kiriţă se pregătea să ofere un interviu. Fostul fotbalist i-a răspuns imediat: “Băi, pătatule, stai cuminte că te loveşti, stai cuminte”“Îţi rup gura imediat. Eşti de la Exatlon, nebuna mea”, a fost replica suporterului FCSB. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriţă, conflict cu un fan FCSB la derby

Giani Kiriţă, conflict cu un fan FCSB la derby. Dinamovistul a participat la emisiunea Exatlon, care a devenit rapid populară în România. Cu toate acestea, fostul fotbalist se gândeşte şi la viitorul său în fotbal şi a anunţat că vrea să obţină Licenţa PRO.

Înaintea meciului FCSB – Dinamo 3-3, Giani Kiriţă a declarat pentru FANATIK.RO că jucătorii lui Florin Bratu trebuie să se mobilizeze la astfel de meciuri. “Trebuie să te mobilizezi la maximum înaintea unui astfel de meci cu FCSB. Nu ai ce să faci. Nu trebuie să te gândeşti la prime. Te afli în vestiarul lui Dinamo şi ai în spatele tău «Peluza Cătălin Hîldan», de departe cea mai tare din țară. Am încredere că aceşti copii pe care Bratone îi antrenază vor da totul pentru victorie, dar nu vreau să mai aud că avem iar un «New Dinamo» că înnebunesc de tot! De câţiva ani tot aud asta, iar noi nu câştigăm niciun trofeu. Pe lângă un Penedo, Nistor sau chiar şi un Sergiu Hanca trebuie să crească şi copiii ăştia de 19, 20, 21 de ani care acum au ajuns la prima echipă a lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu avem ce să facem. Dacă asta este acum politica clubului, atunci Bratu trebuie să se decurce şi el cu ce are la dispoziţie. Însă e bine că în poartă este unul dintre cei mai experimentaţi portari din Liga 1 Betano. Penedo poate să le dea băieţilor o linişte mai mare în defensivă şi poate să îi împingă de la spate. Eu cred că Dinamo trebuie să profite la maximum de plecările lui Budescu si Alibec, dar şi de absenţa lui Pintilii. Este foarte important ca Dinamo să treacă cu bine peste primele 20 de minute ale partidei. În mod sigur jucătorii lui Dică vor încerca să îşi impună jocul de posesie încă de la început şi vor dori să controleze situaţia de la mijlocului terenului. Dacă noi o să reuşim să îi blocăm cât mai sus, atunci jocul se va echilibra şi le vom pune mari probleme”, a declarat Giani Kiriţă pentru FANATIK.RO.

Giani Kiriţă a evoluat pentru Dinamo Bucureşti în perioada 1997-2003, timp în care a câştigat cinci trofee. Fostul fundaş central a mai evoluat pentru Rocar Bucureşti, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, ASA Târgu Mureş şi CS Buftea. Pentru echipa naţională a României, Giani Kiriţă a bifat patru selecţii între 2000 şi 2001.

ADVERTISEMENT
Giani Kiriţă, conflict cu un fan FCSB la derby
Giani Kiriţă, conflict cu un fan FCSB la derby
Tags: