Life

Giani Kiriță, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie. Prin ce a trecut mama concurentului de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Giani Kiriță a făcut declarații sfâșietoare în cadrul reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici. Trauma trăită de mama sa.
20.09.2022 | 17:01
Giani Kirita dezvaluiri cutremuratoare din copilarie Prin ce a trecut mama concurentului de la Sunt celebru scoatema de aici
Giani Kiriță, declarații sfâșietoare la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Trauma trăită de mama sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal al echipei Dinamo a avut un moment de sinceritate și a făcut mai multe dezvăluiri cutremurătoare din copilărie. Prin ce a trecut mama concurentului de la Pro TV, pe numele său Niculina Ivan.

Giani Kiriță, declarații sfâșietoare la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Trauma trăită de mama sa

Giani Kiriță le va mărturisi colegilor de la Sunt celebru, scoate-mă de aici durerea prin care a trecut femeia care i-a dat viață. Mama sportivului a îndurat numeroase agresiuni fizice din partea fostului ei soț înainte de a divorța.

ADVERTISEMENT

Separarea s-a produs chiar după ce a venit pe lume fostul jucător de fotbal, dar asta nu înseamnă că nu știe chinurile suferite. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa mamei sale pe care o vrea sănătoasă mereu.

„Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine.

ADVERTISEMENT

Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea. Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață.

A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate… Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa”, a povestit Giani Kiriță în emisiunea de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile concurentului de la Sunt celebru, scoate-mă de aici au făcut-o pe Mara Bănică să reacționeze. Cunoscuta jurnalistă a subliniat că știe foarte bine ce înseamnă să crești, ca mamă singură, un copil.

„Eu știu ce înseamnă să crești singur un copil!”, a completat fosta vedetă a trustului Intact, Mara Bănică.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, vulnerabil la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Întregul moment emoționant poate fi urmărit în ediția de marți, 20 septembrie, începând cu ora 21:30. În același episod concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici trebuie să-și învingă temerile și să-și depășească fricile.

Giani Kiriță nu este singurul participant din Republica Dominicană care își arată latura sensibilă. Și alte vedete vor deveni vulnerabile!

ADVERTISEMENT