Life

Giani Kiriță, extrem de dur la adresa Taniei Popa: „Am crezut că în ultima clipă are demnitate”

Giani Kiriță, extrem de dur la adresa Taniei Popa. Ce a putut spune fostul fotbalist în cadrul emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici.
06.10.2022 | 16:44
Giani Kirita extrem de dur la adresa Taniei Popa Am crezut ca in ultima clipa are demnitate
Giani Kiriță, critici pentru Tania Popa la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a avut o reacție extrem de dură la adresa liderului echipei sale, Tania Popa. După ce a aflat numele persoanei pe care vrea să o protejeze de eliminare, fostul fotbalist s-a descătușat.

Giani Kiriță, critici pentru Tania Popa la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Giani Kiriță a spus că se aștepta ca Tania Popa să dea dovadă de demnitate măcar în ultima clipă înainte de eliminare, semn că nu este deloc mulțumit de alegerea pe care a făcut-o aceasta privind persoana pe care vrea să o protejeze.

ADVERTISEMENT

„Sincer, eu am crezut că, în ultima clipă, la jocul de eliminare, Tania are demnitate!”, a spus concurentul de la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici.

După ce Giani Kiriță a pierdut duelul cu Ruxi, acesta va fi unul dintre concurenții care este în pericol de eliminare. O celebritate va pleca acasă în această seară, în emisiunea de la Pro TV, care va fi difuzată de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Ami va fi foarte emoțională atunci când trei dintre concurenți vor pleca la jocul de eliminare și chiar va spune că simte că o parte din ea va pleca acasă.

„Când îi văd pe toți trei plecând la jocul de eliminare simt că pleacă o parte din mine!”, va spune aceasta.

ADVERTISEMENT

Un concurent își ia la revedere de la colegi

Mai mult, un alt concurent, al cărui nume îl vom afla abia diseară, deja se pregătește pentru eliminarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, și le ține un întreg discurs colegilor de filmare.

Astfel, după o lună în concurs, respectivul concurent își va cere iertare față de toată lumea, dar spune și că speră că se va întoarce printre concurenții care mai au o șansă de a continua în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici.

ADVERTISEMENT

„A fost o lună foarte faină, presărată cu de toate, cu amintiri foarte faine și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot, să îmi cer iertare dacă v-am greșit cu ceva, indiferent de persoană.

Vă multumesc pentru momentele minunate petrecute împreună. Sper să mă întorc, dacă nu, ne vedem acasă! Să câștige cel mai bun!”, este discursul concurentului.

ADVERTISEMENT