Sport

Giani Kiriță îi trezește pe jucătorii lui Dinamo după remiza cu Rapid: „Să fie mult mai temperați în declarații! Clasamentul e dureros!”. Exclusiv

Giani Kiriță, fost căpitan la Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre remiza înregistrată de „câini” în derby-ul cu Rapid, 1-1.
24.10.2021 | 21:42
Giani Kirita ii trezeste pe jucatorii lui Dinamo dupa remiza cu Rapid Sa fie mult mai temperati in declaratii Clasamentul e dureros Exclusiv
Giani Kiriță îi trezește pe jucătorii lui Dinamo după remiza cu Rapid: „Să fie mult mai temperați în declarații! Clasamentul e dureros!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Golul lui Dinamo a fost marcat de Gabi Torje, în minutul 55, după o centrare perfectă a lui Deian Sorescu. În timp ce reușita giuleștenilor a fost semnată de Nicolae Carnat, în prelungirile partidei.

După remiza de sâmbătă, Dinamo rămâne pe locul 15 din Liga 1, cu opt puncte obținute după 13 meciuri jucate, iar Rapid se află pe locul 6, cu 22 de puncte.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță îi trezește pe jucătorii lui Dinamo după remiza cu Rapid

Fostul mijlocaș din „Ștefan cel Mare” s-a declarat dezamăgit de faptul că Dinamo nu a obținut toate cele trei puncte din meciul cu Rapid, deoarece s-a văzut o schimbare clară de atitudine la jucătorii roș-albi.

Totodată, le atrage atenția elevilor lui Mircea Rednic să fie mai temperați atunci când fac declarații în spațiul public și să joace fiecare meci ca și cum ar fi ultimul.

ADVERTISEMENT

„Dinamo a pierdut o șansă. Să fie egalată în minutul 90 e cel mai trist pentru o echipă de fotbal, dar a fost îmbucurător, pentru că s-a văzut o schimbare de atitudine.

Din păcate, un punct nu este de ajuns. Dinamo trebuie să înceapă să câștige meciuri, că, docamdată, bate pasul pe loc. Păcat, că au muncit. S-a văzut că au vrut, dar, din păcate, ăsta este fotbalul, te pedepsește.

ADVERTISEMENT

Eu sper că schimbarea se va vedea în meciurile câștigate. Normal că a venit un antrenor cu experiență. Acum, așteptăm rezultatele și astea trebuie să vină mai repede. Clasamentul e dureros. Dacă nu câștigi meciuri, n-ai făcut nimic.

Cu Răuță bine că nu a fost mai rău, astea sunt probleme medicale. Hai să nu ne gândim la o calificare în play-off, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Și jucătorii ar trebui să fie mult mai temperați în declarații.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă vor câștiga meciul următor, ar trebui să fie temperați, să fie modești, să muncească și să scoată echipa de pe locul în care se află și de abia atunci poți să ridici foarte puține pretenții.

Giani Kiriță: „Să nu se hazardeze că prindem play-off-ul!”

Eu atât aș avea de spus la adresa jucătorilor lui Dinamo: Să muncească mult, să fie temperați în declarații, să nu se hazardeze că prindem play-off-ul, că ne batem la campionat, când noi trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Capul sus, muncă multă și să înceapă să câștige meciuri. Nu vorbă. Multă muncă.

Până la urmă, pentru Dinamo, la ora actuală, nu contează cum joacă, pentru că nu trebuie să joace frumos. Trebuie să câștige meciul, să aibă moral, să vină victorii. Trebuie să abordeze orice meci ca și cum ar fi ultimul, pentru că Dinamo e într-o situație dificilă, la ora actuală”, a declarat Giani Kiriță, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Giani Kiriță: „Suntem numărul 1 în lume la cazuri de morți și coronavirus!”

Fostul căpitan al „câinilor” a mai declarat faptul că, în opinia sa, decizia Guvernului de a interzice accesul suporterilor pe stadioane, pentru 30 de zile, este corectă, având în vedere numărul tot mai mare de infectări cu COVID-19 din țara noastră.

„Din păcate, suntem în situația care suntem cu atâtea cazuri de COVID și stăm cel mai rău. Cred că este o decizie normală, pentru că, uitați-vă și voi, suntem numărul 1 în lume, la ora actuală, la cazuri de morți și coronavirus.

La noi pe stadion este la liber și atunci cred că este o decizie bună pentru a rezolva cazul ăsta, dar, pentru fotbal, nu, în niciun caz”, a mai spus Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT
Tags: