Life

Giani Kiriță, în lacrimi la TV. Sportivul a făcut mărturisiri dureroase despre copilărie: “O călca în picioare”

Giani Kiriță a izbucnit în lacrimi la TV, la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Fostul fotbalist a făcut dezvăluiri dureroase din copilărie.
09.11.2022 | 23:06
Giani Kirita in lacrimi la TV Sportivul a facut marturisiri dureroase despre copilarie O calca in picioare
Giani Kiriță, dezvăluiri dureroase din copilărie. Sursa foto: Pro TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a izbucnit în lacrimi la TV, în cadrul emisiunii în care este concurent. Sportivul a făcut dezvăluiri dureroase din copilărie, atunci când mama lui era bătută de soț.

Giani Kiriță, în lacrimi la TV, după ce a făcut mărturisiri dureroase din copilărie

Fostul jucător de fotbal a vorbit despre copilăria sa și a izbucnit în lacrimi la TV, la Sunt celebru, scoate-mă de aici, unde este concurent.

ADVERTISEMENT

Sportivul a făcut dezvăluiri triste despre mama sa, pe care a descris-o ca fiind o femeie puternică. Femeia a făcut multe sacrificii pentru copiii ei, îndurând chiar și agresiunile fizice ale soțului.

La un moment dat, mama lui Giani Kiriță a cerut divorțul. Fostul fotbalist își amintește și acum de clipele de groază pe care le-a trăit în copilărie și plânge de fiecare dată când se gândește la ele.

ADVERTISEMENT

“Când mă îmbăt, plâng de mama. Mama mea, pentru mine, este Dumnezeu. Mama a făcut foarte multe sacrificii, atât pentru mine, cât și pentru sora mea. (…) Mama a fost bătută de către idiotul ăla de tata.

Ea a vrut să mă avorteze când i-a zis că nu mai poate. Ăla se îmbăta, o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă.”, a povestit Giani Kiriță la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Mama lui Giani Kiriță a vorbit despre agresiunile îndurate din partea fostului soț

Cu ceva timp în urmă, mama lui Giani Kiriță a vorbit despre agresiunile pe care le-a îndurat de la fostul soț.

După ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei, doamna Niculina a trăit un moment de care și-a amintit cu groază. Fostul soț a așteptat-o în stația de autobuz și a agresat-o pentru că nu voia să se împace cu el.

ADVERTISEMENT

Atunci când a ajuns acasă, plină de sânge, fiul ei a întrebat-o ce s-a întâmplat, iar aceasta i-a spus adevărul.

“Avea Giani în jur de patru ani și ceva. Când am venit de la serviciu, când am coborât, taică-su fiind în stație, mă aștepta pe mine.

M-a luat la bătaie că nu voiam să mă mai împac cu el. Eu băgasem divorț și el de necaz asta făcea.

Am ajuns acasă plină de sânge, era iarnă și el când m-a văzut, ‘Mama, ce-i cu tine. Cine a dat în tine?. I-am zis, ‘Taică-tu. Tică.

Și a zis, ‘Tică? Când mă fac eu mare, îl omor cu bătaia.”, a declarat mama fostului fotbalist în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: