News

Giani Kiriță nu vrea să se mai întoarcă la Exatlon! De ce s-a supărat pe cei de la Kanal D

21.03.2019 | 14:03
Giani Kirita nu vrea sa se mai intoarca la Exatlon De ce sa suparat pe cei de la Kanal D

Giani Kiriță s-a săturat să strige la Războinicii săi și spune că nu s-ar mai întoarce la faimoasa emisiune de televiziune Exatlon, difuzată de Kanal D! Fostul fotbalist a declarat că a acumulat o cantitate imensă de stres în Republica Dominicană, unde se filmează Exatlon și că nu vrea să mai audă de emisiune.

Giani Kiriță a terminat-o cu Exatlon

Fostul sportiv a recunoscut că îi place să câștige, iar atunci când echipa lui pierdea, se stresa foarte mult. Giani Kiriță spune că ar accepta, totuși, să se întoarcă la emisiunea Exatlon, însă vine cu niște condiții care nu se știe cât de bine ar fi primite de producătorii emisiunii.

„Nu-mi mai trebuie. Aș mai accepta această postură, cea de antrenor, dacă mă lasă pe mine să fac castingul, să aleg concurenții”, a mărturisit Giani Kiriță pentru libertatea.ro.

Giani Kirita vrea sa-si aleaga echipa Exatlon

Fostul dinamovist vrea să-și selecteze echipa

”Pot să stau cu oamenii mari, oameni care vor să muncească, oameni care vor să ajungă undeva și oameni care intră la „Exatlon” pentru că vor să câștige acest concurs. Eu am încercat să-i ajut, dar, din păcate, în unele situații, când nu reușeau să ducă proba la bun sfârșit, era o mare problemă pentru mine. Consider că nu au capacitate și munca mea, practic, nu există”, a mai spus sportivul.

A antrenat Războinici, dar s-a stresat cât pentru toată cariera sa de fotbalist

Giani Kiriță, care prezintă acum la Kanal D emisiunea „Vulturii de noapte”, a venit foarte stresat din Republica Dominicană, acolo unde i-a antrenat pe Războinici. Spune că urăște să piardă, iar cu toții am văzut cum se manifesta când războinicii săi erau învinși de Faimoși. Țipa la concurenți și le făcea morală.

„Sunt genul de bărbat căruia nu-i place să piardă. Iar când echipa pierdea, pentru mine era un stres extraordinar”, ne-a mai declarat Giani Kiriță.