Life

Confruntarea vedetelor în cușca MMA. Giani Kiriță vrea să-l distrugă pe Andi Constantin: ”O să îl mănânc de viu”

Giani Kiriță și Andi Constantin sunt două dintre vedetele care se vor înfrunta în cușca MMA, fostul Faimos de la Exatlon și Ispita de la Insula Iubiri urmând să își împartă pumni într-o gală de arte marțiale.
16.04.2022 | 18:11
Confruntarea vedetelor in cusca MMA Giani Kirita vrea sal distruga pe Andi Constantin O sa il mananc de viu
Giani Kirita și Andi Constantin își promit, reciproc, o înfruntare fără milă în gala MMA din 10 mai / Fotomontaj :Fanatik
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță și Andi Constantin – primul cunoscut ca și înfocat ”câine roșu”, cu sute de meciuri pentru Dinamo la activ și celebru pentru show-ul pe care l-a făcut la Exatlon, iar cel de-al doilea devenit favoritul doamnelor și domnișoarelor care au urmărit Insula Iubirii, dar cu o participare cam ștearsă în primul sezon de Survivor România – se vor înfrunta în cușca MMA. Cei doi au început deja antrenamentele și, în exclusivitate pentru FANATIK, promit că lupta lor se va transforma într-un adevărat show.

Giani Kiriță, decis să îl distrugă pe concurentul de la Insula Iubirii, Andi Constantin

Cum gala de arte marțiale va avea loc pe 10 mai, atât Andi Constantin, cât și Giani Kiriță au început deja antrenamentele și susțin că nu iau în joacă pregătirile, motiv pentru care amândoi au un program strict de sală și dietă de luptători MMA.

ADVERTISEMENT

Mă antrenez de patru ori pe săptămâna, pentru lupta din 10 mai, plus rutina mea obișnuită când vine vorba de sală. Am antrenamente de kickboxing și de jiu-jitsu care mă forjează destul de tare și realizez câtă muncă se depune în acest sport.

Admir luptătorii care pot duce această intensitate un meci întreg, este cu adevărat cel mai greu sport pe care l-am practicat și cu siguranță voi mai continuă să îl fac și după gala din 10 mai.

ADVERTISEMENT

Cred că despre asta va fi și meciul în sine, cine va veni mai bine pregătit, acela este și posibilul câștigător în opinia mea”, spune, oarecum pacifist fostul Războinic de la Survivor și ex-ispită de la Insula Iubirii, Andi Constantin.

Giani Kiriță însă pare pornit să îl distrugă pe rivalul împotriva căruia va urca în ringul promoției RXF de pe 10 mai. ”Fanii sunt încântați, abia așteaptă să vadă meciul și le pare rău că nu este cu public. Dar le promit că o să fie așa cum mă cunosc pe mine ca jucător (de fotbal, n. red.)! Așa o să fiu și în cușcă” spune, pentru FANATIK, Giani Kiriță.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță, decis să fie mai rău decât un ”câine turbat”

În stilul caracteristic, Giani Kiriță a făcut o serie de declarații războinice la adresa lui Andi Constantin, idolul domnișoarelor  fiind, măcar la nivel de intenție, în pericol să iasă foarte șifonat după întâlnirea cu dinamovistul.

”Antrenamentele merg bine, fac cam de patru ori pe săptămână, uneori și de cinci ori. Mă antrenez cu Ciprian Cărăușu și cu Ionuț Pitbul Atodiresei, doi oameni foarte buni având în vedere caierele pe care le au, dar și foarte diferiți. Ciprian este cel calm, dar foarte dur, iar Pitbull… nu mai trebuie să spun eu cum a fost ca luptător și cum este el ca om.

ADVERTISEMENT

Am creat o legătură specială cu amândoi și ne simțim bine. Eu muncesc, ascult și încerc ca până la ora meciului să fiu așa cum vor ei. Mi-am impus și un regim alimentar, deja am slăbit trei kilograme, sunt bine, mai scap de unul până la meci.

Andi va simți răutatea unui câine adevărat. Și de data asta o să fie câine turbat, mai rău că ala normal. O să îl mănânc de viu”, spune, pentru FANATIK, Giani Kiriță.

Cu toate acestea, ne-a recunoscut cu jumătate de gură fostul dinamovist și vedetă a Faimoșilor de la Exalon, are și acum viață extrasportivă, la fel ca în tinerețe: ”Ies o dată pe săptămână, la petreceri, fac același lucru ca până acum”.

Gală MMA plină de vedete! Iancu Sterp și Kamara țin ”capul de afiș” al luptelor

Pe lângă Giani Kiriță, la Gala RXF de pe 10 mai sunt înscrise mai multe vedete. Main-eventul serii îl are în prim plan pe Iancu Sterp, fostă vedetă din emisiunile Puterea Dragostei și Survivor România.

Cântărețul Kamara îl va înfrunta pe Războinicul de la Exatlon Iulian Pîtea, iar fosta concurentă Survivor România, Maria Hîngu, se va înfrunta cu luptătoarea Anamaria Pal. La capitolul ”frumuseți de prin showbiz” cușca MMA le va aduce față în față pe dansatoarea Denisa Despa, ea urmând să o înfrunte pe celebra Renata Gheorghe.

De asemenea, la gala din 10 mai se vor înfrunta în cușca MMA unii dintre cei mai urmăriți tik-tok-eri din România.

ADVERTISEMENT