Life

Ce studii are, de fapt, Giani din Las Fierbinți și ce meserie a avut înainte să devină un actor celebru. Ce a făcut pentru bani

Costi Diță, actorul care îl interpretează pe Giani în serialul Las Fierbinți, a dezvăluit ce studii are și ce meserii a încercat înainte de a apărea pe sticlă.
06.02.2022 | 15:02
Ce studii are de fapt Giani din Las Fierbinti si ce meserie a avut inainte sa devina un actor celebru Ce a facut pentru bani
Giani din Las Fierbinți, meserii înainte de a fi cunoscut. Ce a lucrat înainte de actorie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV a muncit o perioadă de aproximativ 2 ani înainte de a susține examenul de actorie, cea care l-a împins de la spate în această direcție fiind mama sa.

Giani din Las Fierbinți a urmat o facultate de actorie la o universitate particulară, după ce inițial a picat examenul. Ulterior, s-a înscris la UNATC și a început să lucreze în teatru.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor a avut șansa să lucreze cu profesori de renume, dar înainte de asta a muncit în patru locuri diferite, printre care se numără un supermarket, un depozit, un mall și o pizzerie.

Giani din Las Fierbinți, meserii înainte de a fi cunoscut. Ce a lucrat înainte de actorie

„Prima dată am dat la o facultate particulară de actorie. Am intrat a doua oară tot la particular pentru că era sesiunea înainte de ATF. Am intrat la clasa Miketei Juvara.

ADVERTISEMENT

Am făcut un an și jumătate la privat, evident că nu-mi permiteam să plătesc, atunci l-am întâlnit pe Cătălin Naum și am mers la Teatrul Studențesc Podu. Așa a început o altă etapă pentru mine, mergeam în paralel și cu facultatea, și cu teatrul.

Era un fel de actorie 24 din 24. La un moment dat, am realizat că nu-mi mai permit și nici ai mei nu aveau cum să mă ajute.

ADVERTISEMENT

Era perioada în care începuseră privatizările de după Revoluție, iar ai mei rămăseseră fără locuri de muncă pentru că se închiseseră fabricile și intrasem într-o zonă de sărăcie cruntă.

Era evident că nu aveam cum să mai merg la facultate și atunci Cătălin Naum mi-a zis: „Hai, dă la UNATC!”.

ADVERTISEMENT

M-am pregătit pentru examen și așa am intrat la domnul Gelu Colceag. Și de acolo am întâlnit alți oameni, am avut bafta asta să întâlnesc în parcursul ăsta exact pe cine trebuie”, a declarat Giani din Las Fierbinți pentru taifasuri.ro.

Costi Diță, detalii despre proiectele din teatru și film

După UNATC actorul s-a înscris la master și a început să lucreze mai mult cu teatrul underground. A obținut roluri episodice în seriale și telenovele, iar apoi a început să scrie pentru că avea nevoie să se susțină financiar.

A urmat perioada în care i-a întâlnit pe Mihai Bobonete și Dragoș Buliga, alături de care a lucrat la serialul „Vine poliția”. Cu această echipă a plecat mai departe la Acasă TV și a jucat în telenovele.

Costi Diță este mândru de parcursul său, mai ales după ce a reușit să semneze proiectul „Las Fierbinți”, care se difuzează în momentul de față pe Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: