Life

Gianina din Las Fierbinți, prima apariție alături de iubit. Ce a declarat Anca Dumitra

Anca Dumitra (34 de ani) a bifat prima apariție alături de partenerul de viață, un tânăr misterios despre care nu a vorbit deloc. Acum Geanina din Las Fierbinți nu se mai ascunde.
04.05.2022 | 11:49
Gianina din Las Fierbinti prima aparitie alaturi de iubit Ce a declarat Anca Dumitra
Geanina din Las Fierbinți, primul eveniment monden împreună cu iubitul. Ce a mărturisit Anca Dumitra. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița din celebra producție de la Pro TV a fost invitată la Gala Premiilor Gopo, unde a mers însoțită de partener. Frumoasa brunetă se iubește cu un tânăr al cărui nume nu a dorit să-l divulge și care nu este de naționalitate română.

Geanina din Las Fierbinți, primul eveniment monden împreună cu iubitul. Ce a mărturisit Anca Dumitra

Anca Dumitra trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme. Relația sentimentală este una discretă, care se consumă departe de lumina reflectoarelor, Geanina din Las Fierbinți nedorind să iasă în față cu jumătatea sa.

ADVERTISEMENT

Tânărul cu care actrița formează un cuplu nu este român și nu provine din aceeași branșă ca vedeta. Cu toate acestea bărbatul înțelege meseria pe care o are bruneta din Craiova și o susține la fiecare pas pe care-l face în carieră.

„Am venit la Premiile Gopo cu iubitul meu. Nu este actor. Suntem în pauză acum și începem în curând filmările, de abia aștept. Să se încălzească și vremea, ca să nu tremurăm de frig.

ADVERTISEMENT

Eu fac frigul mai mult ca oricine, sunt friguroasă. Aștept cu interes fiecare nou scenariu în parte”, a mărturisit Anca Dumitra pentru publicația click.ro.

Anca Dumitra și iubitul
Anca Dumitra și iubitul la Gala Premiilor Gopo. Sursa foto: Facebook / Pro TV

Anca Dumitra, detalii despre căsătorie și copii

Geanina din Las Fierbinți a fost surprinsă alături de tânărul misterios și în vara anului trecut, dar nu a dorit să discute pe marginea subiectului, însă a punctat că este genul de persoană care preferă relațiile de lungă durată.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, actrița din pelicula Complet necunoscuți, regizată de Octavian Strunilă, a dezvăluit că se vede căsătorită, chiar dacă în copilărie nu s-a visat niciodată mireasă.

În plus, vedeta de la Pro TV este pregătită să devină mamă, subliniind că vrea mai mulți copii. Anca Dumitra și-ar dori cinci urmași, asta pentru că la rândul său provine dintr-o familie numeroasă.

ADVERTISEMENT
Tags: