Life

Gianina din Las Fierbinți și-a schimbat numele real în buletin. Cum o cheamă, de fapt, după ce s-a căsătorit

Gianina din Las Fierbinți și-a schimbat numele real în buletin. Cum o cheamă acum pe artistă, după cununia civilă și ce dificultăți a întâmpinat aceasta?
31.01.2023 | 13:24
Gianina din Las Fierbinti sia schimbat numele real in buletin Cum o cheama de fapt dupa ce sa casatorit
Gianina din Las Fierbinți și-a schimbat numele real în buletin. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Ea interpretează rolul Gianinei din Las Fierbinți de ani buni și a reușit să ajungă rapid la inimile publicului.

Anca Dumitra și-a schimbat numele în buletin

Iată însă că a venit momentul cel mare și pentru ea. Gianina din Las Fierbinți s-a căsătorit pe 17 decembrie, însă de abia acuma a vorbit despre nuntă, dar și despre schimbările care vor avea loc în viața ei.

ADVERTISEMENT

În primul rând, Anca Dumitra are un nou nume în buletin. Actrița se numește acum Anca Spendier, având în vedere cununia civilă cu austriacul Manfred Spendier.

Cum s-a desfășurat nunta și ce ținută a avut Anca Dumitra? Actrița a optat pentru o rochie lungă, roșie și nicidecum una albă. De asemenea, de la merele eveniment nu au lipsit nici peripețiile, povestește aceasta, amuzată de cele întâmplate în urmă cu mai bine de o lună de zile.

ADVERTISEMENT

Pentru că soțul ei, Manfred Spendier nu este român, au existat o serie de probleme referitoare la acte. Mai exact, cei doi nici măcar nu știau dacă mai ajung să se căsătoresc, însă în final iată că lucrurile s-au rezolvat.

”A fost cu peripeții. Nu am știut decât pe data de 16 decembrie dacă se va întâmplă sau nu.

ADVERTISEMENT

Pentru că într-adevăr, când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, da, sunt anumite acte care trebuiesc puse la punct foarte bine”, a povestit Anca Dumitra în emisiunea „La Măruță”, conform protv.ro.

Părinții lui Manfred Spendier nu vorbesc limba română

Actrița nu a dezvăluit niciodată cum și-a cunoscut actualul soț, însă a precizat că este un bărbat pe care îl admiră, iar acest lucru este suficient pentru ea. De asemenea, Anca Dumitra a mai povestit și că lucrurile au mers cât se poate de natural între cei doi.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg părinții proaspeților miri? Și aici sunt câteva lucruri dificile. Deși Manfred Spendier vorbește limba română, părinții lui din păcate nu știu niciun cuvânt, așa că pentru socrii, a fost ceva mai complicat.

De asemenea, Anca Dumitra a mai povestit că în momentul în care a avut loc nunta, tatăl ei a ținut un discurs emoționant, iar actrița a început să plângă.

Deși cumnata ei nu înțelegea, la fel ca și părinții soțului său, toți au început să plângă, fiind emoționați de ce vedeau în jur.

Amintim că Anca Dumitra și actualul ei soț s-au logodit chiar în toamna acestui an, iar cununia civilă a venit la aproape trei luni distanță. 

ADVERTISEMENT