Sport

Gianluca Vialli este din nou în suferință! De ce boală suferă fostul fotbalist: “Oaspetele nedorit este încă în mine”

Fostul mare jucător italian, Gianluca Vialli, atacant la Sampdoria Genova în perioada sa de glorie, este grav bolnav. El este un luptător și speră să înfrângă din nou boala cruntă.
22.12.2021 | 08:08
Gianluca Vialli este din nou in suferinta De ce boala sufera fostul fotbalist Oaspetele nedorit este inca in mine
Gianluca Vialli (stânga) speră să învingă cancerul pentru a doua oară
ADVERTISEMENT

În vârstă de 57 de ani, Gianluca Vialli a dezvăluit că suferă de cancer. Este a doua oară când această boală nemiloasă îl atacă pe fostul internațional italian.

Gianluca Vialli a vorbit despre problemele de sănătate

Într-o declarație preluată de toate marile ziare europene, Gianluca Vialli a spus că ”oaspetele nedorit este încă în mine”.

ADVERTISEMENT

Gianluca Vialli, care a făcut cuplu de atacanți cu Roberto Mancini, actualul selecționer al Italiei, a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2017, dar a urmat un tratament care, cel puțin temporar, l-a vindecat. Anul trecut medicii au anunțat că Vialli este sănătos.

Vialli are 59 de selecții la naționala Italiei, unde a jucat, ca și la Sampdoria, alături de Roberto Mancini. A trecut apoi la Juventus Torino, iar după aceea la Chelsea, unde a câștigat Cupa Cupelor, Cupa Angliei și Cupa Ligii.

ADVERTISEMENT

Gianluca Vialli s-a tratat și prin munca din fotbal, el făcând parte din staff-ul lui Roberto Mancini la succesul Squaddrei Azzura, de la Euro 2020.

Vialli are suportul familiei

Gianluca Vialli a vorbit presei engleze despre problemele sale de sănătate. ”Mă simt bine, dar simt că este ceva în neregulă. Tumoarea este încă instalată în corpul meu, dar voi continua să lupt până la capăt.

ADVERTISEMENT

Nu mă voi da bătut, nu este în caracterul meu. Vreau să mai trăiesc mulți ani de aici înainte”, a spus Gianluca Vialli.

El este căsătorit cu Cathryn, o englezoaică cu care are două fete, Olivia și Sofia, aflate la vârsta adolescenței. Vialli a spus presei că se bucură de sprijinul necondiționat al familiei în această încercare.

ADVERTISEMENT

Familia este alături de mine, oricât de greu mi-ar fi. Dacă nu ar fi ele, nu aș avea pentru ce să lupt”, a transmis el.

În timpul tratamentului, în primul său duel câștigat cu cancerul, Vialli a pierdut foarte mult în greutate, ajungând să aibă hainele foarte largi.

Pentru a scăpa din nou de cancer, Vialli are nevoie de tratament de specialitate, și va urma ședințe de chimioterapie și radioterapie.

ADVERTISEMENT