Fotbal international

Gianluigi Buffon a dezvăluit dialogul cu Cristiano Ronaldo după “foarfeca” din 2018: “Câţi ani zici că ai?”

13.10.2019 | 22:51
Gianluigi Buffon a dezvaluit dialogul cu Cristiano Ronaldo dupa foarfeca din 2018 Cati ani zici ca ai
ADVERTISEMENT

Gianluigi Buffon a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Cristiano Ronaldo după ce starul portughez a avut o execuție de senzație în meciul dintre Juventus și Real Madrid. Portarul de legendă al italienilor a fost uluit de ce a reușit să facă Ronaldo și l-a întrebat mai în glumă mai în serios ce vârstă are.

Buffon, despre „foarfeca” lui Cristiano Ronaldo din 2018

„Gigi” Buffon a vorbit despre un moment de neuitat petrecut în Champions League, la duelul dintre Juventus și Real Madrid. Cristiano Ronaldo l-a executat pe Buffon cu o „foarfecă” de senzație, la care toți fanii torinezi au început să aplaude în semn de respect pentru starul portughez. „După vreo 25 de secunde de la momentul golului, am trecut peste frustrarea primirii golului și mi-am dat seama că golul pe care l-am primit a fost absolut minunat. L-am întrebat câți ani are, la care el mi-a răspuns, ‘nu e rău pentru 33 de ani, nu?’ ? Am râs amândoi”, a povestit Buffon.

ADVERTISEMENT

„Chiar la sfârșitul carierei mele am șansa de a juca în aceeași echipă cu un fotbalist atât de special precum Cristiano și îl adau pe lista marilor campioni împreună cu care am jucat”, a mărturisit portarul lui Juventus.

  • 41 de ani a împlinit Gianluigi Buffon pe 28 ianuarie
Golul senzațional înscris de Cristiano Ronaldo. Sursă foto: thenational.ae
Golul senzațional înscris de Cristiano Ronaldo. Sursă foto: thenational.ae

Buffon și Cristiano sunt foarte buni prieteni

Soarta a făcut să-i aducă pe cei doi împreună în aceeași echipă, chiar în ultimul an din cariera lui Gianluigi Buffon, care a devenit, recent, fotbalistul cu cele mai multe prezențe în Serie A. Portarul lui Juventus a mai vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Cristiano Ronaldo: „Este un băiat foarte educat și îți dai seama din comportamentul lui cu restul colegilor. Obișnuim să vorbim două-trei minute la antrenamente, sau înaintea meciurilor. Pentru mine a fost o onoare și o plăcere deosebită să îl întâlnesc”.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a ajuns la Juventus în vara anului 2018, moment în care „Gigi” Buffon a plecat la PSG. După un singur sezon petrecut la campioana Franței, Buffon s-a întors la Juventus, unde a devenit coleg cu starul portughez.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Gianluigi Buffon, conform transfermarkt.com