Fotbal international

Gianluigi Buffon a primit o lovitură în plin din partea fostei soții: ”Nu e capabil”

17.02.2021 | 22:38
Gianluigi Buffon a primit o lovitura in plin din partea fostei sotii Nu e capabil
Gianluigi Buffon a primit o lovitură în plin din partea fostei soții: ”Nu e capabil” (hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Gianluigi Buffon este nu doar un sportiv de legendă , ci și un model pentru mulți tineri. Însă, în viața personală nu a performat cum a făcut-o în fotbal. Fosta lui soția a spus tot.

Alena Seredova, prima soție a portarului lui Juventus, a dezvăluit lucruri care nu-i fac cinste sportivului adulat de întreaga Italie.

ADVERTISEMENT

Seredova și Buffon au avut o relație de aproape un deceniu și au fost căsătoriți vreme de 3 ani. După divorț, relația dintre ce doi s-a răcit definitiv.

Viața merge mai departe, dezamăgirile rămân

Într-o postare pe Instagram, Alena Seredova a vorbit, între altele, și despre relația pe care a avut-o cu Buffon.

ADVERTISEMENT

”În opinia mea, Buffon nu înțelege niciun rahat despre femei!”, a spus fostul model de origine cehă, despre cel ce i-a fost soț între 2011 și 2014.

Seredova a încheiat adăugând că a trecut peste separarea de fostul ei partener, dar nu și peste dezamăgirile pe care le-a trăit alături de Buffon.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere sportiv, cifrele lui Buffon sunt impresionante

În vârstă de 43 de ani Gianluigi Buffon a anunțat la sfârșitul anului trecut că deși înțelegerea cu Juventus expiră la sfârșitul actualului nu are de gând să pună ghetele în cui.

Buffon este la al 19-lea sezon cu Juve, pentru care a evoluat între 2001 – 2018 și din 2019 până în prezent.

ADVERTISEMENT

Alături de Juventus a câștigat aproape tot ce se putea.  Doar Liga Campionilor îi lipsește din palmaresul impresionant, care numără nu mai puțin de 57 de trofee individuale și cu echipele Parma, Juventus, PSG și naționala Italiei.

ADVERTISEMENT
Tags: