Gianluigi Buffon, dezvăluiri incredibile: “Am avut atacuri de panică şi am suferit de depresie”

Razvan Nicolae   
in PSG
08/01/2019, 21:51
Gianluigi Buffon, dezvăluiri incredibile: “Am avut atacuri de panică şi am suferit de depresie” GALERIE FOTO
Gianluigi Buffon, dezvăluiri incredibile într-un interviu din Varnity Fair

Gianluigi Buffon a făcut câteva dezvăluiri incredibile într-un interviu acordat pentru Vanity Fair. Portarul lui PSG a susţinut că la 25 de ani a parcurs un moment mai dificil chiar la începutul carierei la Juventus. Italianul a declarat că înaintea unui meci de Serie A a avut atacuri de panică şi a cerut să nu mai joace.

“Aveam 25 de ani şi eram într-un moment în care avem rezultate foarte bune. Într-o zi, înainte de un meci din campionat, am mers la Ivano Bordon, antrenorul nostru cu portarii, şi i-am spus: ‘Ivano, spune-i lui Chimenti (n.r. al doilea portar al lui Juventus) să se încălzească şi să intre în locul meu’. Nu eram în stare să intru pe teren. Suferisem un atac de panică şi nu puteam să joc, nu mă gândeam deloc la fotbal”, a declarat Gianluigi Buffon pentru Vanity Fair.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Gianluigi Buffon, dezvăluiri incredibile: “Totul era pierdut”

Gianluigi Buffon a continuat serie de dezvăluri incredibile şi a susţinut că a fost un moment dificil, când s-a gândit dacă să se retragă sau să lupte cu nesiguranţa. “Pentru câteva luni, totul era pierdut pentru mine, sufeream de depresie. Era clar un singur lucru. Era un moment decisiv în care trebuia să aleg între retragere sau să lupt cu nesiguranţa, care, până la urmă, toţi o avem. Niciodată nu mi-a fost frică să plâng”, a mai precizat Gianluigi Buffon.

Gianluigi Buffon, dezvăluiri incredibile într-un interviu din Varnity Fair:
Gianluigi Buffon, dezvăluiri incredibile într-un interviu din Varnity Fair: “Totul era pierdut”

Portarul italian s-a transferat în vară anului trecut de la Juventus la PSG, dar recent a povestit că s-a gândit la retragere atunci când a văzut că Federico Chiesa, fiul lui Enrico Chiesa, a debutat în Serie A. “Prima oară când l-am văzut pe Chiesa, am fost dezorientat. A fost prima oară când am jucat împotriva fiului unui fost coleg de echipă și m-am gândit că poate ar fi timpul să mă retrag”, spunea portarul de 40 de ani. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×