Fotbal international

Gianluigi Buffon s-ar putea întoarce din vară la Juventus! Anunţul făcut de italieni

27.04.2019 | 17:45
Gianluigi Buffon s-ar putea întoarce din vară la Juventus! Anunţul făcut de italieni
Gianluigi Buffon s-ar putea întoarce din vară la Juventus

Gianluigi Buffon s-ar putea întoarce din vară la Juventus, echipă de la care a plecat la PSG în 2018. Portarul italian a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an, însă conducătorii campioanei Franţei nu par dispuşi să-l mai ţină la echipă.

Gianluigi Buffon s-ar putea întoarce din vară la Juventus. Ce post va avea în organigrama clubului

Gianluigi Buffon s-ar putea întoarce din vară la Juventus, însă nu ca jucător. Presa din Italia anunţă că Silvano Martina, agentul portarului italian, va merge la Paris la începutul lunii mai pentru a avea o discuţie cu oficialii clubului de pe “Parc des Princes”. Impresarul lui Buffon va discuta situaţia clientului său, care ar putea să mai joace un an la PSG, dar doar dacă va fi activată opţiunea de prelungire a contractului.

La începutul anului, jurnaliştii francezi anunţau că oficialii lui PSG sunt dispuşi să activeze clauza, însă eliminarea ruşinoasă din Liga Campionilor a dat toate planurile peste cap. Dacă parizienii nu îi vor prelungi contractul, Gianluigi Buffon este decis să se retragă. În aceste condiţii, fotbalistul de 41 de ani se va întoarce la Juventus, unde va deveni director al clubului torinez.

Gianluigi Buffon s-ar putea întoarce din vară la Juventus
Gianluigi Buffon s-ar putea întoarce din vară la Juventus

Buffon, mulţumit de experienţă PSG

Recent, Gianluigi Buffon a oferit un scurt interviu pentru site-ul oficial al clubului PSG. Italianul a declarat că este mulţumit de alegerea făcută şi că decizia l-a ajutat să iasă din zona lui de confort. În actualul sezon, portarul de 41 de ani a jucat 22 de meciuri pentru PSG, reuşind să închidă poarta în nouă ocazii.

“Am petrecut nouă luni într-un oraş minunat. Am fost primit bine şi mă bucur că am decis să semnez cu PSG. Am vrut o experienţă într-un fotbal diferit, dar şi într-un oraş nou. Am ieşit din zona mea de confort şi am învăţat lucruri noi. Sunt sigur că pe viitor, această experienţă mă va ajuta”, a declarat Gianluigi Buffon.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri