Sport

Gianluigi Donnarumma pune presiune pe șefii lui PSG: ”Mă deranjează această situație”. Video

La PSG nu poate fi liniște, iar ultimul care a ieșit public pentru a-și manifesta nemulțumirile și pentru a pune presiune pe conducere este Gianluigi Donnarumma.
13.11.2021 | 21:20
Gianluigi Donnarumma pune presiune pe sefii lui PSG Ma deranjeaza aceasta situatie Video
ADVERTISEMENT

Italianul a fost achiziționat în vară după ce și-a încheiat contractul cu AC Milan și a devenit campion european cu naționala Italiei.

Însă, jucătorul cotat la 65.000.000 de euro se vede nevoit să împartă postul de titular cu Keylor Navas, jucător adus în Franța în vara lui 2019.

ADVERTISEMENT

Șefii lui PSG, puși sub presiune de campionul european Gianluigi Donnarumma

Deși păreau acoperiți pe postul de portar cu Navas, șefii lui PSG nu puteau rata ocazia de a-l aduce gratis pe unul dintre cei mai buni și mai promitători jucători pe acest post, Gianluigi Donnarumma, dar acest lucru a creat o presiune în plus la echipă.

Deși la început a lăsat să se înțeleagă că este de acord cu faptul că va avea o concurență puternică în poarta vicecampioanei din Ligue 1, italianul a răbufnit și și-a arătat vădit nemulțumirea față de sistemul de rotație adoptat de antrenorul Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT

Donnarumma a apărat în acest sezon în cinci meciuri din Ligue 1 și în două din Champions League, în timp ce costaricanul Keylor Navas (34 de ani) a fost preferat în opt partide de campionat, în două din Champions League și în Supercupa Franței.

Donnarumma îl vrea plecat pe Navas

Venit la PSG cu gândul că în scurt timp va fi stăpânul porții, Gianluigi Donnarumma se vede într-o situație extrem de delicată și nu s-a sfiit să-și arate nemulțumirea după meciul pe care Italia l-a terminat la egalitate cu Elveția, scor 1-1, în preliminariile CM 2022.

ADVERTISEMENT

”Concurența nu îmi afectează prestațiile, dar mă deranjează această situație. Nu este ușor pentru că eu eram obișnuit să fiu titular, iar uneori mă doare să stau pe bancă. Dar sunt calm și sigur că situația se va rezolva”, a declarat misterios italianul pentru postul brazilian TNT Sports.

Este clar faptul că Donnarumma s-a săturat să împartă poarta parizienilor cu Navas și le-a transmis un mesaj clar șefilor că vrea să fie numărul 1. Faptul că el este sigur că situația se va rezolva arată că PSG s-ar putea despărți de Navas mai devreme de vara lui 2024, când expiră contractul portarului adus de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Messi, în centrul atenție după ce a jucat pentru Argentina

Gianluigi Donnarumma, în vârstă de 22 de ani, a semnat în vară un contract pe cinci sezoane cu PSG și are un salariu anual de șapte milioane de euro, cu un milion mai puțin decât ar fi primit dacă accepta prelungirea înțelegerii cu Milan.

Un alt scandal de la PSG care ține prima pagină a ziarelor din toată lumea este cel care îl are în prim-plan pe Lionel Messi. Absent la formația franceză în ultima perioadă din cauza unor probleme medicale, superstarul a plecat la naționala Argentinei și a jucat 15 minute în meciul cu Uruguay.

Deranjat de toată această poveste, patronul parizienilor, Nasser Al-Khelaifi, a cerut începerea unei anchete interne la PSG. Boss-ul clubului de pe “Parc des Princes” vrea să afle dacă Lionel Messi putea sau nu să joace în meciul de campionat cu Girondins Bordeaux.

ADVERTISEMENT