Carousel hot news

Tatăl lui Burleanu şochează! Ce spune despre fiul său

Gică Burleanu, tatăl noului preşedinte al FRF, este sigur că fiul său se va descurca în noua funcţie, însă condideră că o împăcare a lui Răzvan cu Mircea Sandu este obligatorie....
05.03.2014 | 19:29
Tatăl lui Burleanu şochează! Ce spune despre fiul său

Gică Burleanu, tatăl noului preşedinte al FRF, este sigur că fiul său se va descurca în noua funcţie, însă condideră că o împăcare a lui Răzvan cu Mircea Sandu este obligatorie.

„Mă bucur pentru fiul meu, dar nu pot spune că sînt un om împlinit deoarece nu am, încă, un nepot sau o nepoţică. Era nevoie de o schimbare la Federaţie, iar Răzvan va reuşi să facă acest lucru. Mă aşteptam să cîştige pentru că el este învingător, are şi o zodie predestinată. Este rac şi acum a făcut doi paşi înainte. Oamenii din fotbal trebuie să aibă răbdare cu el. Sper să se împace cu Mircea Sandu, pîinea şi cuţitul sînt la el. Ar fi foarte bine dacă s-ar împrieteni pentru că Răzvan ar avea mare nevoie de sfaturile lui. Nu am mai vorbit cu fiul meu de două săptămîni, aştept să mă sune el. M-am bucurat că l-a dat afară pe Kassai, omul ăsta i-a făcut foarte mult rău lui Răzvan. Nu am nevoie de nici o funcţie în Federaţie, nu vreau să spună lumea că-şi aduce neamurile acolo. Eu stau bine la mini fotbal, nu-mi trebuie altceva”, a spus Gică Burleanu pentru FANATIK.RO.

b9a26b9316cbed894c208e895acbc091Gica Burleanu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri