Fotbal intern

Gică Craioveanu a fost prins băut la volan! Polițiștii i-au făcut dosar penal

11.08.2019 | 23:05
Gica Craioveanu a fost prins baut la volan Politistii iau facut dosar penal

Gică Craioveanu a fost prins băut la volan după meciul din Bănie dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sfântu Gheorghe, încheiat cu victoria oaspeților cu 1-0, conform site-ului lupamea.ro. „Grande”a fost oprit de polițiștii rutieri din Craiova și a refuzat să sufle în alcooltest. Împreună cu Gică Craioveanu se afla și Pavel Badea, președintele Universității Craiova.

Gică Craioveanu a fost prins de polițiști băut la volan

Gică Craioveanu a fost prins de polițiștii comunitari din Craiova, imediat după meciul dintre olteni și Sepsi, sub influența băuturilor alcoolice. A refuzat să sufle în alcooltest, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde i s-a recoltat sânge pentru mai multe teste. Alături de Craioveanu se afla și Pavel Badea, președintele Universității Craiova, care a încercat să poarte mai multe discuții cu polițiștii, potrivit sursei citate.

Necazurile se țin lanț de olteni, după momentul tensionat dintre suporteri și antrenorul echipei Corneliu Papură. „Grande” Craioveanu, care tocmai plecase de la meciul Craiovei din Casa Pariurilor Liga 1, meci pierdut de olteni în Bănie cu 0-1 în fața lui Sepsi, a fost prins băut de polițiștii rutieri.

Gică Craioveanu
Gică Craioveanu a fost prins băut la volan! Polițiștii i-au făcut dosar penal

Gică Craioveanu avea în plan să-i antreneze pe olteni

În luna martie a acestui an, Gică Craioveanu și-a luat licența Pro și avea în planurile de viitor să antreneze Universitatea Craiova: „Este ultimul meu vis sau mare vis să antrenez odată Universitatea Craiova. Mi-am luat titlul de antrenor. Asta ar fi presiune. Să pun presiune pe Mister că, vezi Doamne, aş veni eu la Craiova. Când am îmbrăcat tricoul ăla… E sfânt! Când joci la o echipă şi te iubeşte atât de mult lumea, este un lucru uriaş”.

„Şi eu mă simt sincer foarte, foarte bine, de aceea vin atât de des la Craiova, pentru că mă simt acasă. E casa mea”, a mai adăugat „Grande”. Directorul de imagine a Craiovei a făcut această declarație pe vremea când Devis Mangia era în continuare antrenor, între timp acesta fiind schimbat cu Corneliu Papură.