Fotbal international

Gică Craioveanu a refuzat o ofertă de la Federația Spaniolă de Fotbal: „N-am putut să renunț la cetățenia română!”

15.04.2020 | 21:31
Gica Craioveanu a refuzat o oferta de la Federatia Spaniola de Fotbal Nam putut sa renunt la cetatenia romana
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu a dezvăluit că primise o ofertă de la Federația Spaniolă de Fotbal, dar a refuzat propunerea venită, conform digisport.ro.

Gică Craioveanu a refuzat Federația Spaniolă de Fotbal

Gică Craioveanu a povestit cum a refuzat o ofertă venită din partea Federației Spaniole de Fotbal: Eu sunt prieten bun cu preşedintele Rubiales, dar nu ştiu dacă ar da bine să mă ia pe mine să lucrez acolo.

ADVERTISEMENT

Am foarte multe porţi deschise, dar şi unele inchise. Asta în principal pentru că eu am refuzat cetăţenia spaniolă. Şi atunci am intrat într-un fel de bază negativă”.

„N-am putut să renunţ la cetăţenia română, nouă ne-a cântat imnul, e o mândrie, nu puteam să renunţ la cetăţenia română niciodată!”, a mai spus Gică Craioveanu.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu a explicat secretele din spatele succesului Spaniei în sport

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Gică Craioveanu a explicat care sunt secretele din spatele succesului Spaniei în sport, el fiind absolvent al Școlii de antrenori a Federației Spaniole de Fotbal:

„Condițiile pe care le au spaniolii sunt senzaționale. Cel mai important e că au antrenori pricepuți. Au avut la un moment dat probleme pentru că veneau străini. Au limitat numărul străinilor și s-au axat mult pe copii și juniori. Acum 10-15 ani au schimbat totul radical.

ADVERTISEMENT

Asta se vede acum, pentru că la toate sporturile sunt performanți. Au cea mai bună școală de fotbal, unde au terminat Guardiola, Pochettino și mulți alții. Și eu am terminat  Școala de antrenori a Federației Spaniole de Fotbal, unde i-am avut colegi de generație pe Saviola și Redondo”.

„De la copii și juniori pornește totul. Alexandru, băiatul meu, a fost la Villarreal și îi cereau și note bune la școală, altfel nu se poate face performanță. Noi greșim în educațiile copiiilor.

ADVERTISEMENT

Sunt mulți părinți care cresc copii doar ca aceștia să ajungă fotbaliști, ceea ce este total greșit. Noi punem, în general, mult prea multă presiune pe copii”, a transmis „Grande”.

ADVERTISEMENT