Sport

Gică Craioveanu, comparație hilară între Jovan Markovic și un fost jucător din La Liga: „Îi ziceam: «Mai lasă dracu’ cașcavalul! Când alergi, zgudui și terenul!»”. Exclusiv

Gică Craioveanu, fostul mare atacant al Universității Craiova, a făcut o comparație hilară între Jovan Markovic și fostul său coleg de Getafe, Michel II.
08.05.2022 | 13:21
Gica Craioveanu comparatie hilara intre Jovan Markovic si un fost jucator din La Liga Ii ziceam Mai lasa dracu cascavalul Cand alergi zgudui si terenul Exclusiv
Gică Craioveanu, fostul mare atacant al Universității Craiova, a făcut o comparație hilară între Jovan Markovic și fostul său coleg de Getafe, Michel
ADVERTISEMENT

Miguel Angel Carrilero Gonzalez, cunoscut ca Michel, a fost coleg cu Gică Craioveanu la Getafe în perioada 2003 – 2005.

Gică Craioveanu, comparație hilară între Jovan Markovic și un fost jucător de la Getafe

Gică Craioveanu susține că Michel II era supraponderal, motiv pentru care îl tachina, în stilul caracteristic, în timpul antrenamentelor. Însă, potrivit spuselor lui Craioveanu, Michel II reușea să marcheze câte 17 goluri pe sezon, asta deși avea probleme cu greutatea.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al Universității Craiova îl aseamănă pe Michel II cu Jovan Markovic, care marchează pe „bandă rulantă”, chiar dacă are kilograme în plus.

„Am auzit și am citit că: «Vezi, Doamne, e gras». Nu fac comparație, dar Ronaldo, când a venit la Real Madrid, avea zece kile în plus. Eu cred că nu depinde de un jucător forma fizică, ca și greutate.

ADVERTISEMENT

Eu am avut un gol coleg care avea 1,92 înălțime și 104 kile. A dat 17 goluri într-un sezon. Este vorba despre Michel Segundo, Michel II. A jucat cu mine la Getafe, când am promovat.

Avea 104 kile la 1,92! Eu râdeam de el rău de tot. Îi ziceam: «Michel, când alergi, zgudui și terenul!» (n.r. râde). Îi spuneam «bufalo» (n.r. bivol, tradus din spaniolă în română).

ADVERTISEMENT

Bă, dar dădea 17 goluri într-un sezon! Îl bâzâiam rău de tot: «Bă, Michel, mai lasă dracu’ cașcavalul!». Eram un cretin ca jucător rău de tot. Bine, nici acum nu m-am schimbat, sunt la fel de cretin (n.r. râde)”, a declarat Gică Craioveanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Michel, fostul coleg al lui Gică Craioveanu de la Getafe

Jovan Markovic a fost readus la Universitatea Craiova, în vara anului trecut, după un împrumut la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Duminică, trupa lui Laurențiu Reghecampf o va întâlni, acasă, pe rivala FCSB. Meciul este programat la ora 19:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

  • 800.000 de euro este cota lui Jovan Markovic, conform transfermarkt.com
  • 13 goluri și 2 pase decisive a dat Jovan Markovic în 40 de partide bifate pentru Universitatea Craiova, în acest sezon
  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT