Fotbal intern

Gică Craioveanu, declarația momentului: „Pe U Craiova aș vedea-o în a doua jumătate a clasamentului din Spania”

22.03.2020 | 13:25
Gica Craioveanu declaratia momentului Pe U Craiova as vedeao in a doua jumatate a clasamentului din Spania
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu, președintele de imagine al Universității Craiova, a vorbit cu fanii olteni prin intermediul rețelelor de socializare și consideră că formația lui Corneliu Papură ar face față în Spania și s-ar clasa în a doua jumătate a clasamentului din La Liga.

Gică Craioveanu o vede pe U Craiova în a doua jumătate a clasamentului din La Liga

Gică Craioveanu consideră că Universitatea Craiova ar face față în La Liga: „Dacă Universitatea Craiova ar evolua acum în campionatul Spaniei eu aș vedea-o undeva în doua jumătate a clasamentului.

ADVERTISEMENT

În Bănie sunt cele mai bune condiții pentru a face mare performanță. Dintre cluburile din Liga 1, avem cea mai bună infrastructură, la nivelul grupărilor din Occident”.

„La noi nu merge ca la CFR, în stil Dan Petrescu”

Gică Craioveanu a explicat că la Universitatea Craiova nu se poate juca în stilul lui Dan Petrescu: „La noi nu merge ca la CFR, în stil Dan Petrescu. Suporterii noștri vor și spectacol. Ăsta-i spiritul nostru, al oltenilor.

ADVERTISEMENT

Eu îmi aduc aminte de când jucam. Aveam într-un meci 4-2 pe tabelă și lumea striga la noi să facem show”.

Președintele de imagine al oltenilor a vorbit și despre plecarea lui Ivan Martic la CFR Cluj: „Pe postul lui avem soluții, mă gândesc la Vlădoiu, la Mățel. Mai rău era dacă pleca Nistor, Koljic sau Cicâldău. Ei sunt jucători mai importanți”.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu nu crede că sezonul va putea fi terminat din cauza coronavirusului: „Nu cred că va fi dus la bun sfârșit. Mi-aș dori să se reia, dar e nevoie de cel puțin două, trei luni la situația care e acum.

Și să se joace din trei în trei zile. Probabil că și debutul stagiunii viitoare va fi împins undeva în septembrie”.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul pe care Universitatea Craiova îl ocupă în clasament