Gică Craioveanu, despre transferul lui Anton: “Am pus o vorbă bună!”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
28/07/2016, 14:34
Gică Craioveanu, despre transferul lui Anton: “Am pus o vorbă bună!”

Paul Anton s-a transferat de la Dinamo la Getafe. Mutarea s-a făcut foarte repede, mijlocaşul român fiind împrumutat 1 an, cu opţiune de prelungire. FANATIK.RO l-a contactat pe Gică Craioveanu, fost jucător la Getafe şi apropiat al clubului madrilen:

“E un pas înainte. E foarte bine că vindem jucători şi în Spania şi nu doar la arabi, în Zimbabwe sau ştiu eu mai pe unde. Pentru Anton e un transfer foarte bun. La Getafe are condiţii foarte bune de pregătire. Cred că are şanse mari să fie următorul mijlocaş al naţionalei. 

Mie îmi place de Anton. A confirmat la Dinamo, e un jucător cerebral. Vine ca titular la Getafe. Preşedintele şi-a dat ok-ul, antrenorul la fel, eu zic că va fi titular şi va pune umărul la promovare. Getafe e echipă cu pretenţii. Are buget bun şi va fi în faţă. 

Am fost întrebat despre Anton şi am pus o vorbă bună. Mereu pun o vorbă bună pentru jucătorii români cînd am ocazia. E foarte bine că mai transferăm şi în Occident”, a declarat Craioveanu pentru FANATIK.RO.

Dinamo va primi 150.000 de euro pentru împrumutul lui Anton. 20% din această sumă vor ajunge la Pandurii, echipa de la care a plecat mijlocaşul la Dinamo.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×