Fotbal intern

Gică Craioveanu îi laudă pe elevii lui Cristiano Bergodi: „Koljic e un atacant cum România nu a mai avut de la Cămătaru”

29.06.2020 | 15:41
Gica Craioveanu ii lauda pe elevii lui Cristiano Bergodi Koljic e un atacant cum Romania nu a mai avut de la Camataru
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu a vorbit despre victoria Craiovei cu CFR Cluj, 3-2, și este încântat de felul în care Cristiano Bergodi a schimbat echipa.

„Grande” consideră că lupta la titlu se va da doar între Craiova și CFR Cluj, FCSB fiind la o diferență prea mare de puncte pentru a spera la titlu.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gică Craioveanu crede că Elvir Koljic este unul dintre cei mai buni atacanți din istoria Ligii 1, de la Rodion Cămătaru în prezent.

Gică Craioveanu îi laudă pe elevii lui Cristiano Bergodi

Gică Craioveanu i-a lăuat pe elevii lui Cristiano Bergodi după victoria cu CFR Cluj: „Eu cred în această echipă, dacă ai două avioane pe benzi și un vârf ca Koljic, cum fotbalul românesc nu a mai avut de la Cămătaru, cred că e posibil să câștige titlul.

ADVERTISEMENT

Avem fani, avem tot ce trebuie ca băieții să ia titlul. Avem cel mai frumos public din România, nu vreau să se supere nimeni pe mine”.

„Eu cred că Dan Petrescu e un geniu, l-am comparat de multe ori cu Simeone, dar Bergodi cred că a adus acea iluzie de care oltenii aveau nevoie ca să viseze la titlu”, a mai spus „Grande”.

ADVERTISEMENT

„Nimic nu e sigur în play-off”

„Știe să-și motiveze foarte bine jucătorii și s-a văzut foarte bine la 2-2 cu CFR. Noi am tremurat la 2-1, pentru că noi nu știm să ne apărăm foarte bine, știm să atacăm. 

Golul lui Deac a fost de clasă mondială, mi-a plăcut, cred că e cel mai bun fotbalist de la CFR Cluj. 

ADVERTISEMENT

Noi avem un grup superb, unit, iar golul al treilea a dat dovadă de caracterul pe care băieții îl au și de ambiția pe care Craiova o are”, a continuat Gică Craioveanu.

„Nu mi se pare că avem jocuri ușoare, Gaz Metan are o echipă bună, organizată, cu experiență, dar cred că toate echipele pot să ne pună probleme oricând, nimic nu e sigur.

Sincer, nu cred că FCSB mai are șanse la titlu, iar ei trebuie să aibă un parcurs impecabil, fără greșeală”, a mai spus Gică Craioveanu.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 1,87 este cota pentru „2 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT