Sport

Gică Craioveanu îl imploră pe Mihai Rotaru să nu vândă niciun jucător dacă vrea titlul la Craiova: „Să mai aștepte doi-trei ani”

Gică Craioveanu, fostul mare jucător al Universității Craiova, îl sfătuiește pe patronul Mihai Rotaru să nu vândă pe nimeni dacă vrea cu adevărat să câștige titlul în Casa Pariurilor Liga 1.
27.04.2022 | 14:55
Gica Craioveanu il implora pe Mihai Rotaru sa nu vanda niciun jucator daca vrea titlul la Craiova Sa mai astepte doitrei ani
Gică Craioveanu a fost prezent la Craiova pe 26 aprilie la lansarea cărții despre Ilie Balaci. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se află la șase punce distanță de CFR Cluj, respectiv patru puncte de FCSB, cu patru etape înainte de finalul sezonului din Casa Pariurilor Liga 1. Gică Craioveanu consideră că Universitatea Craiova se poate bate la titlu în anii următori, însă îl sfătuiește pe patronul Mihai Rotaru să nu vândă niciun jucător.

Gică Craioveanu are mare încredere în jucătorii lui Reghe: „Ai poneii ăștia care au foame de fotbal”

Prezent la Craiova la evenimentul de lansare a cărții lui Florin Jianu, despre „Minunea Blondă”, Ilie Balaci, fostul număr opt al Universității Craiova are mare încredere în 4-5 jucători de perspectivă ai „leilor”:

ADVERTISEMENT

„Când ai poneii ăştia care au foame de fotbal, Markovic, Ivan, Cîmpanu, chiar Gustavo, chiar dacă nu trece printr-o perioadă bună, Baiaram…

Eu zic că Laurenţiu Reghecampf  i-a găsit locul lui Baiaram în spatele varfului unde se simte comod, unde aduce un plus echipei”.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu: „Să câștigăm campionatul, să joace la echipa națională și după aia să vorbim despre foarte mulți bani”

Gică Craioveanu e convis că strategia corectă pentru Universitatea Craiova ar fi să mențină același nucleu de jucători, care să aducă în sfârșit titlul în Bănie, să fie convocați meci de meci la echipa națională și apoi să se gândească și la sume importante din transferuri.

„Eu sper să nu vândă Mihai pe nimeni. Să-i vândă peste un an, doi, trei ani să câştigăm campionatul, să joace la echipa naţională şi după aia să vorbim despre foarte mulţi bani”.

ADVERTISEMENT

Craioveanu a mai lăudat un jucător care este într-o creștere de formă evidentă, stoperul Alexandru Crețu: S-a dezlănţuit şi el, e într-o formă extraordinară şi a prins încredere”.

Ce a spus Gică Craioveanu despre cartea dedicată lui Ilie Balaci

FANATIK a stat de vorbă cu Gică Craioveanu înainte de lansarea cărții lui Florin Jianu despre marele Ilie Balaci: „Pentru mine cartea asta înseamnă maximum! E o mare onoare și o plăcere deosebită. Eu nu am vrut să scrie cartea Florin, dar el s-a încăpățânat.

ADVERTISEMENT

I-am spus: ‘Băi, Florine, eu încă sunt viu! Scrie și tu când o să mor! Și m-a convins: Nu, Gicane, că e frumos că nu știu ce!’ Repet, pentru mine e cea mai mare onoare să fiu într-o carte cu Ilie Balaci. Am vorbit cu Florin zi de zi ca să facem această carte timp de luni de zile. Florin Jianu are și pix fin și se pricepe. Eu sunt sigur că orice microbist din România trebuie să citească această carte.

E o carte despre doi fotbaliști: un geniu care e Balaci, „Dios” pentru mine și apoi despre mine, care sunt o pușcărie! Poți să scrii asta! În comparație cu Balaci chiar o pușcărie! Care e problema? Crezi că mi-e rușine să spun?!”, a declarat oficialul Universității Craiova în exclusivitate pentru site-ul nostru.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 2,18 este cota pentru „X la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT