Sport

Gică Craioveanu, înjurat de ziua lui de Peluza Sud! A dat startul derby-ului Craiovei. Video exclusiv

Gică Craioveanu a fost înjurat de către fanii de la Peluza Sud a lui FC U Craiova 1948 în startul partidei, când a dat lovitura de începere a derby-ului.
14.02.2022 | 20:09
Gica Craioveanu injurat de ziua lui de Peluza Sud A dat startul derbyului Craiovei Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu a împlinit 54 de ani astăzi, 14 februarie, și a dat lovitura de start la derby-ul orașului, în uralele fanilor Universității Craiova, însă ultrașii lui FC U Craiova 1948 de la Peluza Sud l-au înjurat și huiduit.

De cealaltă parte, suporterii Universității Craiova i-au strigat numele și l-au aplaudat pe fostul jucător al echipei, care a primit o minge retro cadou din partea clubului.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu, înjurat de ziua lui de Peluza Sud la derby-ul Craiovei

Derby-ul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova a început cu un moment dedicat lui Gică Craioveanu, cel care împlinește 54 de ani chiar în ziua jocului.

Suporterii Universității Craiovei i-au strigat numele, l-au aplaudat și l-au felicitat când a venit la centrul terenului pentru a da startul confruntării.

ADVERTISEMENT

Totuși, ultrașii lui FC U Craiova 1948, de la Peluza Sud nu au uitat de rivalitate și îl consideră în continuare pe „Grande” trădător, motiv pentru care l-au înjurat și huiduit.

Gică Craioveanu s-a făcut că nu aude apostrofările venite din peluză și a sărutat de mai multe ori stema Universității până să părăsească terenul.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea ca de ziua mea să câștigăm!”

Gică Craioveanu a venit special în România pentru a lua parte la derby-ul orașului Craiova și a declarat că speră ca echipa lui „Reghe” să se impună de ziua lui:

„Mă simt destul de bine, sincer, am vrut să fiu prezent la acest meci, nu puteam să lipsesc, mai ales că este ziua mea.

ADVERTISEMENT

Fac 54 de ani, cam mult, cam bătrânel m-am făcut şi eu, dar sunt fericit. Sunt un tip care se bucură de viaţă, de fotbal, sunt îndrăgostit mereu, de Ştiinţa, de viaţă, un romantic, câteodată îmi trece repede, dar pe Ştiinţa nu o să o uit niciodată.

Îmi doresc să câştigăm, iar publicul nostru să fie mulţumit de prestaţia echipei, să fie o atmosferă frumoasă, să fie un meci bun şi să câştigăm. Cred că va fi un meci tactic, echilibrat, dar noi avem o echipă superioară, cu jucători care pot să marcheze diferenţa”.

„Şi ei o să aibă ambiţie mare să ne bată, va fi un meci complicat. Am câştigat destul de clar meciul tur şi aş vrea ca şi de ziua mea să câştigăm.

În afară de prestaţia echipei, publicul este cel mai important, iar fanii noştri ştiu şi simt momentele complicate ale echipei.

Antrenorul nu mai trebuie să spună nimic, trebuie să dea numai primul 11, pentru că motivaţia va fi oricum foarte mare şi să spună ’Ieşiţi şi bucuraţi-vă de fotbal!’

Va fi o emoţie în plus că voi da lovitura de start, am venit special din Spania pentru a fi alături de băieţi, chiar dacă trebuia să comentez meciuri zilele acestea”, a spus Gică Craioveanu înainte de startul meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Chindia: 1,62 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT