Sport

Gică Craioveanu, laude pentru doi dintre exclușii lui Mirel Rădoi: „Sunt jucători importanți pentru Universitatea Craiova”. Exclusiv

Andrei Ivan și Jovan Markovic au revenit treptat în circuitul Universității Craiova. Gică Craioveanu a declarat că cei doi jucători sunt importanți pentru formația din Bănie.
17.12.2022 | 15:42
Gica Craioveanu laude pentru doi dintre exclusii lui Mirel Radoi Sunt jucatori importanti pentru Universitatea Craiova Exclusiv
Gică Craioveanu, laude pentru doi dintre exclușii lui Mirel Rădoi: „Sunt jucători importanți pentru Universitatea Craiova”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În ultima partidă din 2022, Universitatea Craiova o va înfrunta pe Chindia Târgoviște pe stadionul „Ion Oblemenco”, sămbătă, de la ora 20:30. Gică Craioveanu speră ca oltenii să câștige cele trei puncte puse în joc împotriva trupei antrenate de Toni Petrea.

Gică Craioveanu anunță înainte de Universitatea Craiova – Chindia: „Cu o victorie sărbătorile sunt mai liniștite”

Fostul mare atacant al Universității Craiova a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că o victorie cu Chindia Târgoviște ar detensiona atmosfera. Gică Craioveanu este de părere că pauza de iarnă este foarte importantă pentru formația din Bănie, care caută antrenor după despărțirea de Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce este important pentru noi acum este această pauză și sper să fie de bun augur pentru noi. Mă aștept la o victorie și să avem o iarnă liniștită. Cu o victorie sărbătorile sunt mai liniștite. Fotbalul în general se mișcă în funcție de rezultate, iar când sunt bune este liniște, așa a fost mereu”, a declarat Gică Craioveanu.

Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în fața celor de la CS Mioveni, astfel elevii lui Dragoș Bon au întrerupt seria de meciuri fără victorie. Gică Craioveanu a declarat că atmosfera din vestiar este foarte importantă, iar oltenii trebuie să învețe din greșelile precedente.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine tot timpul vestiarul a fost fundamental, dacă atmosfera este bună, sănătoasă totul merge bine, dacă se strâmbă puțin nu mai merg bine. Toată lumea trebuie să învețe din greșeli și din victorii trebuie să tragi lucruri bune.

Nu doar ai bătut și este totul perfect, trebuie să vezi cum ai bătut și dacă ai jucat bine. Așa cum ți-am mai spus, noi la Craiova învățasem publicul să fie și spectacol”, a declarat Gică Craioveanu în exclusivitate pentru FANATIK:

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu, despre Andrei Ivan și Jovan Markovic: „Sunt jucători importanți pentru Craiova, să nu ne mințim”

Andrei Ivan și Jovan Markovic au fost titulari la Universitatea Craiova, după plecarea lui Mirel Rădoi. Cei doi au fost excluși din lotul „alb-albaștrilor” în urmă cu aproximativ o lună de către fostul selecționer, însă au revenit la antrenamentele oltenilor după pauza competițională provocată de Campionatul Mondial.

Jovan Markovic a fost folosit titular pentru prima dată, după excluderea din lotul Universității Craiova. Gică Craioveanu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că internaționalul de tineret și Andrei Ivan sunt doi jucători importanți, iar revenirea lor este de bun augur pentru echipă.

ADVERTISEMENT

„Sunt jucători importanți pentru Craiova, să nu ne mințim. În momentul în care nu este Koljic, Markovic este singurul număr 9. Pentru mine Rivaldinho nu este vârf, el este un al doilea vârf. Îi place să aibă spații și să alerge. Vârful pentru mine trebuie să fie precum era Cămătaru, care decidea în careu. Normal ar trebui să arate mai bine (n.r. Universitatea Craiova cu Andrei Ivan și Jovan Markovic).

Amândoi sunt jucători de execuție, ar trebui să fie importanți pentru echipă. M-am bucurat pentru Cîmpanu că a dat gol și mai ales că nu jucase de mult, pare că Mister nu avea încredere în el. Mă bucur că la primul meci a marcat un gol de trei puncte, iar el poate să aibă un nou moral după reușită”, a spus Gică Craioveanu.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,60 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT