Fotbal intern

Gică Craioveanu nu e deloc impresionat de FCSB: „Nu mai impun respect!”

02.04.2021 | 18:35
Gica Craioveanu nu e deloc impresionat de FCSB Nu mai impun respect
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu nu o vede pe FCSB favorită în derby-ul cu Universitatea Craiova și consideră că echipa lui Gigi Becali nu mai impune respect la fel ca altă dată. 

Președintele de imagine al Universității Craiova consideră că FCSB a pierdut mult din forța echipei prin pierderile lui Florinel Coman și Dennis Man.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Universității Craiova consideră că Olimpiu Moruţan este singurul jucător care de la FCSB care poate pune probleme în derby-ul de duminică.

Gică Craioveanu e sigur de victoria Craiovei cu FCSB: „Avem tot ce ne trebuie ca să ne impunem!”

Gică Craioveanu este foarte optimist înainte de derby-ul etapei a 29-a din Casa Pariurilor Liga 1, dintre FCSB și Universitatea Craiova: „Fără Man și Coman, nu mai impun respect! Avem tot ce ne trebuie ca să ne impunem”, a spus fostul internațional pentru Pro Sport.

ADVERTISEMENT

Singurul pericol în opinia oficialului oltean este Olimpiu Moruțan, care vine însă după o evoluție slabă la Campionatul European U21 și consideră că Florinel Coman este o pierdere extrem de importantă pentru Toni Petrea.

„FCSB nu mai e la fel fără Man și Coman și nu mai e echipa aia care să impună respect. Coman e printre puținii jucători care știu să dribleze, să scoată adversari din joc. A mai rămas doar Moruțan, în el stă FCSB”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu, sfaturi pentru jucătorii lui Marinos Ouzounidis: „Dacă o să avem atitudine și curaj, o să depășim acest complex”

Gică Craioveanu le dă sfaturi prețioase elevilor lui Marinos Ouzounidis și consideră că oltenii pot depăși „complexul FCSB”: „Dacă o să avem atitudine și curaj, o să depășim acest complex, FCSB poate de aceea și jucătorii s-au temut de asta. Se vor schimba mult lucrurile, avem jucători cu atâta experiență”.

Chiar și în cazul în care „leii” vor fi înfrânți, Gică Craioveanu e de părere că Universitatea Craiova se va bate în continuare pentru titlu pâna la finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă pierdem, o să avem un cuvânt greu de spus pentru titlul de campioană, dar depinde și de cine va intra în play-off. Sunt echipe precum Astra, care își apără corect șansa și vrea să câștige orice meci”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,62 este cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT