Gică Craioveanu pariază pe Alex Mitriţă în preliminariile EURO 2020. “Le rupe şira spinării!”

GRUPĂ INFERNALĂ PENTRU ROMÂNIA
Iuliana Spirache   
in Echipa nationala
02/12/2018, 16:05
Gică Craioveanu pariază pe Alex Mitriţă în preliminariile EURO 2020. “Le rupe şira spinării!” GALERIE FOTO GRUPĂ INFERNALĂ PENTRU ROMÂNIA
Alex Mitriţă este faultat de Nemanja Maximovic în meciul Serbia - România. Gică Craioveanu pariază pe căpitanul Craiovei în preliminariile EURO 2020

Gică Craioveanu a vorbit despre Grupa F, acolo unde a fost repartizată echipa naţională a României, iar fostul fotbalist pariază pe Alex Mitriţă în preliminariile EURO 2020. “Tricolorii” se vor duela cu Spania, Suedia, Norvegia, Feroe şi Malta pentru calificare, dar Gică Craioveanu nu este impresionat.

Gică Craioveanu a jucat pe parcursul carierei la echipe din Spania precum Villarreal, Real Sociedad şi Getafe, dar nu o vede pe fosta campioană mondială şi europeană o sperietoare pentru echipa naţională a României. Mai mult, Gică Craioveanu îşi pune toate speranţele în căpitanul lui CS U Craiova, Alex Mitriţă.

Gică Craioveanu pariază pe Alex Mitriţă în preliminariile EURO 2020

“Totuși, erau grupe poate mai grele. Știu că Spania e favorită, poate și Suedia e poate un pic peste noi, dar eu zic că celelalte sunt sub, poate și Norvegia. Mie nu mi-e frică de Norvegia. Nu mi-e frică nici de Spania, chiar dacă poate e una dintre cele mai bune echipe din lume, dar depinde când va fi meciul, în ce formă vor ajunge ambele echipe, se schimbă multe, să știi. Mie nu mi-e frică de Spania, repet, pentru că a început foarte bine, iar după aia a pierdut două meciuri la rând, cu Anglia și Croația, țări foarte importante, ok.

Norvegia nu e peste România, mai ales după ce am văzut în ultimul timp, de când a venit Cosmin. Văd altă echipă, mai arțăgoasă. De multe ori nu e exprimarea pe care am dori-o toți, asta e clar, dar văd că suntem o echipă greu de bătut în momentul de față. Dar eu am încredere, speranțe foarte mari și cred sincer că ne batem la locul 2 cu Suedia, pe care îi admir enorm, mai ales după ce au făcut cu Italia. Nu e ușor să lași Italia acasă, în dublă manșă”, a precizat Craioveanu la Digi Sport.

Gică Craioveanu: “Piticul meu atomic le rupe şira spinării!”

Alex Mitriţă la un antrenament susţinut înaintea unui meci jucat de echipa naţională a României

“Clar că la faze fixe au avantaj imens, dar nu uita că, la unu contra unu, îi prinde piticul meu atomic și le rupe șira spinării. Fotbalul nu e numai fizic, fotbalul e talent. Nici Spania nu mai domină adversarii ca pe vremea lui Xavi, Xabi Alonso, are și ea probleme. A pierdut cu Rusia.

S-a egalat foarte mult fotbalul. Deci îi ai în echipă pe Săpunaru, Chiricheș, Paul Anton, să se apere la faze fixe. Paul Anton, la mijlocul terenului, e un bursuc, un jucător puternic, un taur. Poți să consideri că diferența o va face Stanciu, Mitriță, Chipciu. Deci noi, ca și talent, stăm bine. Chiar nu mi-e frică de Norvegia”, a mai spus Craioveanu.

Închide ×