Fotbal intern

Gică Craioveanu se vedea înlocuitorul lui Papură la Craiova: „Am fost pe listă”. De ce crede că a fost preferat Bergodi

11.05.2020 | 21:54
Gica Craioveanu se vedea inlocuitorul lui Papura la Craiova Am fost pe lista De ce crede ca a fost preferat Bergodi
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu a vorbit despre numirea lui Cristiano Bergodi ca antrenor al Universității Craiova, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, și a recunoscut că a fost pe lista posibililor înlocuitori ai lui Corneliu Papură.

Gică Craioveanu putea să fie înlocuitorul lui Corneliu Papură la Craiova

Gică Craioveanu a recunoscut că a fost la un pas să fie noul antrenor al Universității Craiova, dar nu îi pare rău și rămâne la visul său suprem, și anume de a antrena „Știința”.

ADVERTISEMENT

„Chiar am fost pe lista antrenorilor Universităţii! Am vorbit foarte mult cu Marcel Popescu, cu Sorinaccio (n.r. Sorin Cîrţu).

Dar s-a luat un pic în calcul experienţa. Mai sunt puţine etape până la sfârşitul campionatului şi era nevoie de un antrenor expert, care să ducă echipa la titlu”, a spus Gică Craioveanu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

A fost suprins de numirea lui Cristiano Bergodi

Gică Craioveanu a vorbit despre venirea lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a oltenilor și a mărturisit că a rămas surprins de venirea tehnicianului italian:

„Am rămas surprins, pentru că inițial nu era în top 2. Mie îmi place, este un antrenor bun. Problema e că noi suntem pătimași, dar eu cred că va reuși să facă față și sper să ne ajute să luăm titlul după 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu sunt dezamăgit că nu am fost ales să antrenez Craiova, pentru că niciodată nu m-am autopropus. Într-o zi o să antrenez Craiova. Am vorbit cu Mihai Rotaru, dar despre cum ar trebui să fie fișa noului antrenor”.

„Eu cred că are o șansă, pentru că are toate condițiile de pregătire, cel mai frumos proiect de la Craiova, plus o echipă foarte bună.

ADVERTISEMENT

A spus că vrea titlul, acum trebuie să-l ia! Noi suntem mai pătimași. În tribune vor fi, la fiecare meci, 30.000 de oameni focoși și trebuie să reziste. Noi vrem să luăm titlul după 29 de ani, iar când spui că vrei titlul… te compromiți. Trebuie să ia titlul!”, a mai spus „Grande”.

ADVERTISEMENT