Fotbal international

Gică Craioveanu, şocat după infarctul suferit de Iker Casillas: ”Eşti nebun? Asta e o tragedie”. EXCLUSIV

Autori: Andrei Trifan, Traian Terzian | 01.05.2019 | 18:19
Gică Craioveanu s-a declarat şocat la aflarea veștii că Iker Casillas a suferit un infarct

Fostul jucător al Universității Craiova, Gică Craioveanu, s-a declarat şocat la aflarea veștii că portarul formației FC Porto, Iker Casillas, a suferit un infarct în timpul unui antrenament. Directorul de imagine al oltenilor a aflat informația de la FANATIK și este de părere că fostul goalkeeper de la Real Madrid va trebui să-și încheie cariera de fotbalist în acets moment.

Gică Craioveanu, şocat după infarctul suferit de Iker Casillas: ”O să încerc să iau legătura cu familia”

”Eşti nebun? Cum să facă Iker infarct?! Sunt şocat! Asta e o tragedie! O să o sun pe soţia lui să vorbesc cu ea… Doamne, Dumnezeule! Nu ştiam… Înţeleg de la tine că acum e în afara oricărui pericol, ăsta e un lucru bun. E clar că va trebui să renunţe la cariera de fotbalist, nu mai are voie la efort. O să încerc să iau legătura cu familia, am rămas puţin uluit când mi-ai zis”, a declarat Gică Craioveanu pentru FANATIK la aflarea veștii că prietenul său Iker Casillas a suferit un infarct.

Portarul spaniol în vârstă de 37 de ani s-a simțit rău la antrenamentul de miercuri al echipei FC Porto, iar medicii au intervenit imediat şi l-au transportat de urgenţă la spital, acolo unde a fost operat. Iker Casillas a fost stabilizat, iar doctorii i-au montat un cateter pentru a facilita circulaţia bună a sângelui. În acest moment, marele portar se afla în afara oricărui pericol.

Iker Casillas sărbătorind o victorie obținută de FC Porto
Iker Casillas sărbătorind o victorie obținută de FC Porto

FC Porto, anunț liniștitor despre starea de sănătate a lui Casillas

Cu 30 de minute înainte ca Iker Casillas să sufere un infarct miocardic, pe contul oficial de Twitter al clubului a fost postată o imagine de la antrenamente, în care apare fotbalistul spaniol. Atacul de cord mai este cunoscut şi sub numele de infract miocardic şi înseamnă întreruperea fluxului sangvin la nivelul unei porțiuni a inimii. Primele simpotome ale infarctului miocardic apar gradual, pe parcursul a câtorva minute.

La scurt timp după aflarea veștii, clubul FC Porto a dat publicității un comunicat de presă în care anunțat că Iker Casillas este în afara oricărui pericol: “Iker Casillas a suferit un infarct miocardic acut în timpul antrenamentului de miercuri dimineaţă. Şedinţa de pregătire a fost întreruptă imediat şi medicii i-au acordat primul ajutor. În prezent, Iker Casillas este internat la Spitalul CUF Porto. Starea fotbalistului este una bună, este stabil şi a fost operat cu succes”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!