Sport

Gică Craioveanu știe de ce Elvir Koljic nu mai înscrie. ”Le el totul e mental”

Bosniacul Elvir Koljic nu a mai înscris un gol pentru U Craiova, în Liga 1, de aproape un an. Gică Craioveanu știe care sunt problemele fotbalistului pentru care Dinamo Kiev era dispusă să plătească milioane de euro.
09.08.2021 | 16:46
Gica Craioveanu stie de ce Elvir Koljic nu mai inscrie Le el totul e mental
Universitatea Craiova – FK Laci 0-0 în preliminariile Conference League. Elvir Koljic, ratare monumentală. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic este unul dintre atacanții importanți din Liga 1. Fotbalist cu un fizic și o forță pe măsură, bosniacul a impresionat în primul sezon al U Craiova.

Apoi au apărut accidentările și fotbalistul nu a reușit să depășească întru totul perioada lungă în care a fost nevoit să stea departe de gazon.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu: ”Un atacant depinde de goluri”

Directorul de imagine al Universității Craiova, Gică Craioveanu, a fost la rândul lui atacant și știe ce simte bosniacul care a înscris ultimul gol în campionat tocmai pe 25 septembrie 2020.

În apărarea fotbalistului trebuie amintit că acesta a suferit o accidentare horror, fractură de peroneu, în meciul Universitatea Craiova – Poli Iași.

ADVERTISEMENT

În acel moment Elvir Koljic avea 6 goluri marcate în tot atâtea meciuri, iar echipa din Bănie ocupa primul loc în clasament atunci când s-a accidentat. După acea accidentare, Koljic nu a mai reușit să revină la forma dinainte.

”La Elvir Koljic totul e mental, pentru că el e obişnuit să marcheze şi nu reuşeşte. Îşi pune presiune singur şi nu ar trebui să fie aşa. Noi, toţi din jurul lui, galeria, patronul, noi, cu toţii, i-am dovedit că suntem alături de el şi avem încredere.

ADVERTISEMENT

Un atacant depinde de goluri şi acestea vor veni. Trebuie doar să marcheze o dată, după aceea va fi totul mult mai simplu”, a declarat Gică Craioveanu, înaintea jocului U Craiova – FC Voluntari, de luni seara.

Cu o săptămână înainte să se accidenteze putea ajunge la Dinamo Kiev

Elvir Koljic era un obișnuit al acțiunilor echipe naționale a Bosniei și Herțegovinei, înainte să se accidenteze. Mai mult, evoluțiile în tricoul Universității Craiova l-au impresionat și pe Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Antrenorul român al campioane Ucrainei, Dinamo Kiev, a insistat pe lângă conducerea clubului să-l transfere pe atacantul bosniac, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la vremea respectivă.

Mircea Lucescu îl monitoriza pe Koljic încă din perioada în care era antrenorul rușilor de la Zenit Sankt Petersburg. Anul trecut în toamnă Dinamo Kiev era dispusă să ofere 7 milioane de euro pentru atacantul oltenilor.

Transferul nu s-a materializat din cauză că finanțatorul echipei din Bănie, Mihai Rotaru, a solicita 10 milioane și nu a fost dispus să scadă din preț. Remunerat cu 200.000 de euro pe sezon, Elvir Koljic mai are contract cu U Craiova până în 2024.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,72 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT