Fotbal international

Gică Craioveanu trăiește clipe de groază în Spania: „Mi-e frică să ies din casă!”

29.03.2020 | 20:55
Gica Craioveanu traieste clipe de groaza in Spania Mie frica sa ies din casa
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a afectat foarte mult Spania, iar Gică Craioveanu a mărturisit că îi este frică să iasă din casă din cauza pandemiei, conform digisport.ro.

Gică Craioveanu trăiește clipe de groază în Spania

Gică Craioveanu a povestit cum se descurcă în Spania în plină pandemie: Trebuie să vă spun că situația este în continuare una foarte, foarte gravă. Deja s-au luat măsuri fără precedent.

ADVERTISEMENT

Amenzile sunt foarte mari și variază de la 600 la 3000 de euro! Nu se mai joacă nimeni. Cea au făcut doctorii până acum, este ireal, credeți-mă!”, a spus Craioveanu, pentru Digi Sport.

„Mi-e frică să ies din casă!”

Gică Craioveanu a mărturisit că îi este frică să iasă din casă și nu vrea să plece la mai multe de un kilometru distanță de casă: Mi-e și frică să mai ies din casă. Dacă mă duc la mai mult de un kilometru de casă, e deranj!”.

ADVERTISEMENT

„Prima dată, polițiștii nu-ți fac nimic, te iau doar în vizor și te atenționează. A doua oară, te amendează direct, nu mai stau la discuție cu tine. Nu se mai joacă nimeni, e prea grav”, a mai spus Gică Craioveanu.

„Este foarte, foarte grav! Nu mai avem voie nici să mergem câte doi în aceeași mașină.

Sunt foarte multe cazuri. Se apropie de 30.000 de cazuri și este una dintre țările cu cea mai bună asistență medicală din țară. Guvernul a fost surprins nepregătit.

ADVERTISEMENT

Eu sunt obișnuit să ies, să mă duc să alerg, dar, din păcate nu am ce să fac acum. Eu comentam 8 meciuri pe weekend, acum comentez cu fiul meu”, a declarat Gică Craioveanu.

Mie îmi place să mă duc, să alerg, să ies. Nu îmi place. Eu sunt o căpriță, mai de munte. Stau în casă de patru zile, nu-mi place.

ADVERTISEMENT

Dacă mă duc și după pâine mă ceartă copilul. Trebuie să luptăm, mergem înainte”, a recunoscut Gică Craioveanu.

ADVERTISEMENT