Sport

Gică Hagi a ajuns la Sevilla pentru a urmări Rangers – Frankfurt, finala Europa League. Cum a fost fotografiat „Regele”

Gheorghe Hagi va asista la finala Ligii Europa dintre Glasgow Rangers și Eintracht Frankfurt. La Sevilla, Ianis Hagi își poate trece în palmares primul trofeu continental.
17.05.2022 | 23:39
Gica Hagi a ajuns la Sevilla pentru a urmari Rangers  Frankfurt finala Europa League Cum a fost fotografiat Regele
Gică Hagi a câştigat acum 22 de ani Cupa UEFA cu Galatasaray, acum Ianis Hagi poate aduce un nou trofeu european cu Rangers
ADVERTISEMENT

Miercuri, Ianis Hagi își poate adăuga în CV primul trofeu european. Accidentat încă din luna ianuarie, fiul „Regelui” Gică Hagi nu va juca în finala Europa League dintre Rangers și Eintracht Frankfurt.

Gică Hagi surprins de jurnaliștii scoțieni în Sevilla

Chiar dacă Ianis nu va evolua în finala Ligii Europa, Gică Hagi va fi prezent în tribunele stadionului Ramon Sanchez Pizjuan pentru a o susține pe Rangers.

ADVERTISEMENT

Echipa la care fiul lui Gică Hagi este legitimat o va înfrunta pe Eintracht Frankfurt, ocupanta locului 11 în Bundesliga, competiție ce s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute.

Fost câștigător al Cupei UEFA (actuala Europa League – n.r.), cu Galatasaray, „Regele” a fost surprins de jurnaliștii scoțieni de la Daily Record, în preajma arenei care va găzdui finala.

ADVERTISEMENT

”Gheorghe Hagi este aici pentru finala în care Rangers încearcă să ridice trofeul pe care el l-a cucerit cu Galatasaray. Din nefericire, nu îl va putea vedea pe fiul său Ianis în acțiune, care este accidentat din ianuarie.

Tot din nefericire, a refuzat să ofere un pronostic pentru Record Sport, însă a acceptat să facă o poză cu omul nostru din Spania”, notează Daily Record.

ADVERTISEMENT
Gica Hagi la Sevilla. Sursa foto Daily Record

Ianis și Gică Hagi vor urmări împreună finala Ligii Europa

Internaționalul român ratează prima finală europeană din carieră din cauza accidentării pe care a suferit-o în ianuarie, într-un joc din Cupa Scoției.

Ianis a suferit o intervenție chirurgicală și este în recuperare. Și-a însoțit, însă, coechipierii la Sevilla pentru a fi alături de aceștia în cel mai important meci al sezonului.

ADVERTISEMENT

Ianis va urmări finala Europa League alături de tatăl lui, Gică Hagi, care se numără printre personalitățile care vor lua loc în tribunele arenei pe care Steaua a câștigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni.

Un singur trofeu european intercluburi a cucerit Rangers în istorie. În 1972, scoțienii se impuneau cu scorul de 3-2 în fața echipei Dinamo Moscova și cucereau Cupa Cupelor.

ADVERTISEMENT