Sport

Gică Hagi a analizat performanţele obţinute de FCSB şi CFR Cluj: ”U Craiova merita şi ea calificarea”. Video

FCSB și CFR Cluj au ajuns în grupele Conference League, iar Gică Hagi a dezvăluit că le-a trimis mesaje de felicitare antrenorilor Nicolae Dică și Dan Petrescu.
26.08.2022 | 20:05
Gica Hagi a analizat performantele obtinute de FCSB si CFR Cluj U Craiova merita si ea calificarea Video
FCSB și CFR Cluj au ajuns în grupele Conference League, iar Gică Hagi a dezvăluit că le-a trimis mesaje de felicitare antrenorilor Nicolae Dică și Dan Petrescu. Sursă foto: farulconstanta.com
ADVERTISEMENT

Performanțele obținute de cele două formații salvează pentru moment coeficientul UEFA al României, care poate fi îmbunătățit serios cu rezultate bune în grupe.

Gică Hagi a vorbit despre calificările obținute de FCSB și CFR Cluj

Într-o conferință de presă, Gică Hagi a lăudat echipele CFR Cluj și FCSB pentru faptul că au reușit să se califice în grupele Conference League și a admis că Universitatea Craiova ar fi meritat și ea să meargă mai departe.

ADVERTISEMENT

”E păcat de Craiova. Meritau şi ei, s-au prezentat foarte bine, chiar dacă în fotbal există mici detalii şi în tur şi retur, dar practic la capăt când s-a terminat, a făcut faţă. Ne bucurăm că sunt două echipe care sunt în grupe, e un semnal bun. Foarte bine. Felicitări! Felicitările mele şi Craiovei, pentru că Craiova merita să intre.

”Merită toţi antrenorii care au fost, inclusiv Dică, merită felicitați. Am vorbit cu antrenorii care s-au calificat, le-am transmis felicitările mele. La amândoi”, a declarat Hagi.

ADVERTISEMENT

Ce absențe are Farul pentru întâlnirea din Gruia

Tehnicianul Farului a continuat discuția cu jurnaliștii afirmând că formația sa este pregătită pentru duelurile de foc din următoarele trei etape, în care va întâlni toate cele trei echipe care au ajuns în play-off-ul Conference League.

”Urmează o săptămână cu trei meciuri cu echipe care au jucat în Europa, deci o săptămâna europeană. E o mare provocare pentru noi, sunt teste importante, cred că suntem pregătiţi.

ADVERTISEMENT

Ne dorim să ne depăşim şi să facem meciuri foarte bune, pentru că adversarele au un nivel foarte bun şi atunci ar trebui să ridicăm şi noi standardul şi să încercăm să ne facem jocul nostru şi să încercăm să ne impunem  şi să producem rezultate foarte bune pentru noi.

Benzar şi Morar nu sunt refăcuţi 100% şi nu vor fi în lotul pentru meciul cu CFR Cluj. În următoarele trei meciuri vom rula tot lotul. Încă nu m-am decis asupra jucătorilor care vor face deplasarea la Cluj şi a celor care vor rămâne la Constanţa”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Farul şi CFR are loc pe data de 29 august, de la ora 18:30, la Cluj. Următoarele partide ale echipei constănţene sunt în data de 31 august, cu FCSB, pe stadionul din Ovidiu, şi pe 5 septembrie, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT